Nie chcę rozpisywać się o projekcie, bo ciekawi mnie czy bez mojego wprowadzania jasne będzie jak infilt działa i do czego może służyć ; )
Zapraszam na http://www.infilt.net - będę wdzięczny za opinie i sugestie.
[www] infilt.net - czy Zośka była na czacie?
-
LivingHatred
- Nowy

- Kontakt:
Re: [www] infilt.net - czy Zośka była na czacie?
Stronka ciekawa, ale nie wróżę jej jakiegoś szczególnie wielkiego powodzenia.yeyakipuy pisze:Nie chcę rozpisywać się o projekcie, bo ciekawi mnie czy bez mojego wprowadzania jasne będzie jak infilt działa i do czego może służyć ; )
Np. umnie w firmie wszystkie komputery mają domyślnie wyłączoną obsługę JS.
Re: [www] infilt.net - czy Zośka była na czacie?
nie ma za bardzo co oceniać, grafika praktycznie żadna. Użyteczność też niezbyt interesująca. Jak dla mnie strona o niczym. Jak się na nią wchodzi to można pomyslec, że chce wyłudzić informacje o mailu do odsprzedania firmą rozsyłającym reklamy.
co do js to nie wiem czemu w twojej firmie jest wyłaczona, ale nie ma sie czym chwalić, że jesteście w grupie mniej niż 1% użytkowników internetu. Nawet na ranking.pl już chyba tego nie sprawdzają. Jak ktoś nie obsługuje js, cookies czy flasha to już jego problem 99%+ użytkowników ma to właczone/zainstalowane.
co do js to nie wiem czemu w twojej firmie jest wyłaczona, ale nie ma sie czym chwalić, że jesteście w grupie mniej niż 1% użytkowników internetu. Nawet na ranking.pl już chyba tego nie sprawdzają. Jak ktoś nie obsługuje js, cookies czy flasha to już jego problem 99%+ użytkowników ma to właczone/zainstalowane.