[wykonam] Tłumaczenie tekstów
[wykonam] Tłumaczenie tekstów
Witam!
Oferuje profesjonalne tłumaczenie tekstów w językach:
Polski - Angielski
Angielski - Polski
Polski - Niemiecki
Niemiecki - Polski
Każdą ofertę traktuje indywidualnie, ceny do uzgodnienia!
Wszystkich chętnych do podjęcia współpracy proszę o kontakt:
GG: 1847540
Oto przykładowy tekst tłumaczenia:
March 17, 2004 - More than a month ago at a Capcom-held Gamers Day event in Las Vegas the company showed off the first footage of the new Resident Evil 4 -- a game completely re-worked and different from all previous footage shown. The publisher surprised press on hand by also unveiling a playable one-level demo of the game.
After IGNcube's editors had finished with the spectacular demo, they met up with Resident Evil 4 producer Hiroyuki Kobayashi to chat about the game. Following, the full interview:
17 marca, 2004 - Przed ponad miesiącem na Capcom Gamers Day w Las Vegas pokazano pierwszy materiał filmowy na temat nowego Resident Evil 4 – gry wykonanej kompletnie od nowa i różnej od tego co pokazywały wszystkie dotychczasowe zapowiedzi. Wydawca zaskoczył dziennikarzy ujawniając gotowe do gry jedno-levelowe demo.
Po tym jak wydawcy magazynu INGcube’s zakończyli testowanie tego spektakularnego dema, spotkali się z producentem gry RE4 Hirioyuki Kabayashi aby porozmawiać na jej temat. Poniżej zamieszczamy pełny tekst wywiadu.
*Nie mam nic wspólnnego z użytkownikiem Bartosz Olszewski, bo widziałem, ze On też oferuje tłumaczenie!
Oferuje profesjonalne tłumaczenie tekstów w językach:
Polski - Angielski
Angielski - Polski
Polski - Niemiecki
Niemiecki - Polski
Każdą ofertę traktuje indywidualnie, ceny do uzgodnienia!
Wszystkich chętnych do podjęcia współpracy proszę o kontakt:
GG: 1847540
Oto przykładowy tekst tłumaczenia:
March 17, 2004 - More than a month ago at a Capcom-held Gamers Day event in Las Vegas the company showed off the first footage of the new Resident Evil 4 -- a game completely re-worked and different from all previous footage shown. The publisher surprised press on hand by also unveiling a playable one-level demo of the game.
After IGNcube's editors had finished with the spectacular demo, they met up with Resident Evil 4 producer Hiroyuki Kobayashi to chat about the game. Following, the full interview:
17 marca, 2004 - Przed ponad miesiącem na Capcom Gamers Day w Las Vegas pokazano pierwszy materiał filmowy na temat nowego Resident Evil 4 – gry wykonanej kompletnie od nowa i różnej od tego co pokazywały wszystkie dotychczasowe zapowiedzi. Wydawca zaskoczył dziennikarzy ujawniając gotowe do gry jedno-levelowe demo.
Po tym jak wydawcy magazynu INGcube’s zakończyli testowanie tego spektakularnego dema, spotkali się z producentem gry RE4 Hirioyuki Kabayashi aby porozmawiać na jej temat. Poniżej zamieszczamy pełny tekst wywiadu.
*Nie mam nic wspólnnego z użytkownikiem Bartosz Olszewski, bo widziałem, ze On też oferuje tłumaczenie!
Re: [wykonam] Tłumaczenie tekstów
Kowadło (989 m n.p.m.) - graniczny grzbiet uznawany do niedawna za najwyższy w Górach Złotych. Kopulasty wierzchołek porastają młode świerki, gdzieniegdzie występują gnejsowe skałki. Widoki na Góry Złote i pn. część Wysokiego Jesionika. Najwyższym szczytem czeskich Rychlebskich hor jest jednakże Smrek - 1125 m npm, którego jeden z wierzchołków zwany czasem Bruskiem (ok. 1120 m npm) znajduje się na polsko-czeskiej granicy i właśnie ten wierzchołek powinien posiadać palmę pierwszeństwa w polskich Górach Złotych. Należy zaznaczyć, że granica pomiędzy Górami Złotymi a Bialskimi, wywodząca się z dawnego niemieckiego podziału, ma charakter umowny - przyjęcie najbardziej naturalnej granicy (tj. doliny Białej Lądeckiej) prowadzi do wniosku, że przebiega ona przez niewybitny grzbiecik Działu pomiędzy Postawną a Iwinką.
Ostatnio zmieniony czw kwie 08, 2004 4:18 pm przez Hygin, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy to aby nie przesada? Już po raz trzeci pojawia się to samo pod innym nickiem 
Uprzejmie proszę o nie zamieszczanie przykładowych tekstów do tłumaczenia gdyż interesują mnie konkretne propozycje.
PS: Jeśli bym nie umiał tłumaczyć to nie zamieszczałbym ogłoszenia.
Zawsze trzeba sprawdzić, czy nie używasz przypadkiem translatora.
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

chyba jednak masz coś wspólnego - to samo ipklak_1 pisze:*Nie mam nic wspólnnego z użytkownikiem Bartosz Olszewski, bo widziałem, ze On też oferuje tłumaczenie!
moze tak wreszcie banik dla tego pana ?? 
Już któryś raz z kolei ktoś chce nas oszukać takim tłumaczeniem. BANik! 
czy ja sie dobrze orientuje? to bedzie pierwszy ban w historii WIF ?
Nie wiadomo czy będzie. My tylko sobie tak gadamy 
-
Krzysztof Sziwa
kur....
3 raz wlazłem nie potrzebnie w ten głupi temat - po ch..j
się ogłaszasz skoro podanego kawałka nie potrafisz przetłumaczyć na poczekaniu - gdzie ten profesjonalizm o którym piszesz? może tu:
Jestem za banem dla tego gostka
Pozatym zdanie "Jeśli bym" brzmi śmiesznie.Uprzejmie proszę o nie zamieszczanie przykładowych tekstów do tłumaczenia gdyż interesują mnie konkretne propozycje.
Jestem za banem dla tego gostka
Tlanzlator.. tez moge sciagnac.. daj cos przetlumaczonego bo tak to sobie mozesz tlumaczyc z jezyka polskiego na nasz 
-
Wojciech Kocjan
- Zaczyna działać

Oj, chyba troche przesadziles Bartku, zwlaszcza z tym tekstem, ze nie masz ze soba nic wspolnego. Tak jak Priest napisal - z IP usera 'klak_1' napisano 2 posty autorstwa 'klak_1' oraz 287 Bartosza Olszewskiego. Przypadek? Ja watpie, wiem jednak, ze zrobiles troche glupio.
-
Przemysław Szymik
- Nowy

No tak, bo przecież IP się nie powtarzają... Każdy ma swoje i kropka, co nie?
Uff...
Uff...
...no i mało prawdopodobne, by byli razem w jednej sieci (tzn. za routerem czy komputerem)...