[Współpraca] Serwis dla webmastera
[Współpraca] Serwis dla webmastera
Jak w temacie, najbardziej potrzebuje kogoś znającego PHP, bo trzeba na stronie wprowadzić CMS ewentualnie tylko rotatory itp. Redaktorzy do dowolnych działów mile widziani. Graficy także, praktycznie każdy. Na razie brak kasy i wszystko bedzie inwestowane w serwis, dysponuję serwerem z panelem.
[email protected]
gg:4803053
http://www.web.rew.pl
[email protected]
gg:4803053
http://www.web.rew.pl
Prze luj
Jeżeli już chcesz robić stronki to popatrz ile czego w necie jest. Akurat Serwisów dla webmastera jest w pierony!. Tyle się tego teraz narobiło, że zacząłem robić stronki o Gothicach. "Znowu portal dla webmastera"
Proszę wszystkich o nie zaśmiecanie internetu takimi głupotami. Serwisów dla webmastera jest dużo i najlepszym z nich jest oczywiście www.webinside.pl i niech tak zostanie. Wbijcie to sobie do głowy!!!
Proszę wszystkich o nie zaśmiecanie internetu takimi głupotami. Serwisów dla webmastera jest dużo i najlepszym z nich jest oczywiście www.webinside.pl i niech tak zostanie. Wbijcie to sobie do głowy!!!
Re: [Współpraca] Serwis dla webmastera
Ty sie tu koleżko nie podlizuj... nawet gdybym robił stronę o pieluchomajtkach to tak właściwie nic nikomu do tego. Mnie akurat to interesuje, to nie moja jedyna witryna, a gości od nabijania postów to ja znam i niezbyt dobrze kończą więc jeśli chcesz rób sobie stronę o Gothicu, a ja będę robił o webmasterstwie ok? I pozwól że to ja zadecyduje, co przyniesie większe zyski...
hmm skoro oferujesz współpracę to coś musisz dać w zamian...nikt nie będzie pracował NA CIEBIE. Jak chcesz to mogę wykonać jakieś skrypty na zlecenie lub w ramach współpracy ale nie za darmo bo to nikt Ci tak nie zrobi....
pozdro
pozdro
Jak pewnie zauważyłeś w webinside jest podobnie, nikt nic nie dostaje za pracę...
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Nie powinnismy tu najezdzac na froogera, ma on prawo robic co mu się podoba, ale kilka zdan opinii...
Moze nie dostają kasowo, ale zauwaz, ze mamy juz renome, przez MI uznani jestesmy do 250 najwaznijeszych polskich stron, dziennie odwiedza nas ogrom ludzi, w serwisie codziennie cos sie dzieje, ponadto redakcja moze na zyczenie otrzymac listy referencyjne (juz kilku osobom pomogło to z znalezieniu PRACY), oferujemy skrzynkę e-mail itp. Ale chyba nie to sie liczy, mi się wydaje, ze ludzie chca przekazac wiedze za darmo innym, ze moze czuja cos, ze jesli sami wiedzą, to moga przekazac to innym, wybacz, ale watpie, by u Ciebie cos takiego mogło się narodzic, bo startujesz od 0, a to problem, ponadto nawet w mozilla strona ma niezle bledy....... A i kolejny problem - wszytkie serwisy kopiuja cos (od nas nałogowo), wszędzie są takie same działy (choć zawartość jest lepsza u nas, skromnie moiwiac) ale chodiz o to by w menu dac profesjonalne nazwy.
Nie odbierz tego posta zle, chcialbym tylko wyrazic swoja opinie, nie mam nic przeciw bys tworzył sobie stronkę wlasnie o webmasterstiwe. Zycze powodzenia.
Moze nie dostają kasowo, ale zauwaz, ze mamy juz renome, przez MI uznani jestesmy do 250 najwaznijeszych polskich stron, dziennie odwiedza nas ogrom ludzi, w serwisie codziennie cos sie dzieje, ponadto redakcja moze na zyczenie otrzymac listy referencyjne (juz kilku osobom pomogło to z znalezieniu PRACY), oferujemy skrzynkę e-mail itp. Ale chyba nie to sie liczy, mi się wydaje, ze ludzie chca przekazac wiedze za darmo innym, ze moze czuja cos, ze jesli sami wiedzą, to moga przekazac to innym, wybacz, ale watpie, by u Ciebie cos takiego mogło się narodzic, bo startujesz od 0, a to problem, ponadto nawet w mozilla strona ma niezle bledy....... A i kolejny problem - wszytkie serwisy kopiuja cos (od nas nałogowo), wszędzie są takie same działy (choć zawartość jest lepsza u nas, skromnie moiwiac) ale chodiz o to by w menu dac profesjonalne nazwy.
Nie odbierz tego posta zle, chcialbym tylko wyrazic swoja opinie, nie mam nic przeciw bys tworzył sobie stronkę wlasnie o webmasterstiwe. Zycze powodzenia.
list z poleceniem to jest bardzo duża nagroda jeśli chodzi o webinside - w końcu uznana firma 
?
Po co miałbym się podlizywać? Tego zdania za Chiny ludowe nie zajarzęTy sie tu koleżko nie podlizuj...
Właśnie to robisz...nawet gdybym robił stronę o pieluchomajtkach
Grozisz mi? UUUUU moderatorzy chyba bana wlepią...gości od nabijania postów to ja znam i niezbyt dobrze kończą
Właśnie robię ale to nie jedyna moja stronka.rób sobie stronę o Gothicu
P.S - Serwer na Gothica znalazłem w 6 dni
Chyba wiem o co ci łazi. Dlatego Ciebie ostrzegłem. Jak będziesz chciał uruchomić serwer to na tym stracisz a nie zyskasz... Zresztą mam nadzieję, że zajarzysz.pozwól że to ja zadecyduje, co przyniesie większe zyski...