www.OlympusClub.pl
www.OlympusClub.pl
Nowa odslona: www.OlympusClub.pl
Re: www.OlympusClub.pl
Ah ta zachodnia nieczytelność... dla mnie za dużo niebieskiego i ogólnie brzydkie.
EDIT: A to przecież dlatego, że nie lubie stron z wszystkimi odcieniami niebieskiego... Jak widzę niebieski, to od razu przez myśl przechodzą mi stary i nowy microsoft, msn, stary oscommerce i inne równie niebieskie strony. Strona mogłaby być w miarę czytelna, ale wg mnie te granatowe nagłówki wszystko psują.
EDIT: A to przecież dlatego, że nie lubie stron z wszystkimi odcieniami niebieskiego... Jak widzę niebieski, to od razu przez myśl przechodzą mi stary i nowy microsoft, msn, stary oscommerce i inne równie niebieskie strony. Strona mogłaby być w miarę czytelna, ale wg mnie te granatowe nagłówki wszystko psują.
Ostatnio zmieniony pn gru 27, 2004 12:15 pm przez Hygin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
mi się podoba
(lubię niebieski). Przecież jest czytelna, menu w dobrym miejscu i ogólnie dobra. Kolega się pomylił 
Niebieski i wszystkie jego odcienie to kolor formy olympus wiec tutaj nic sie nie zmieni bo badz co badz to klub olympusa 
-
Paweł Mączka
- Nowy

- Kontakt:
A mi się bardzo podoba
Zalety :
- Łatwa nawigacja
- dział free foto (chociaż zawartość mała, ale jest..)
- graficznie mi się podoba
- dział przykładowe zdjęcia
- wyszukiwarka
- ładne przyciski submit w formularzu (chociaż trochę za duże)
- niebieski kolor
Wady :
- tło
- html 4.0
- niezgodny kod
Forum
Zalety :
- ładne graficznie
- najnowsza wersja phpbb (to w sumie też można zaliczyć do zalet)
- Skin by (A)rturo
- tło
Wady :
- brak
Zalety :
- Łatwa nawigacja
- dział free foto (chociaż zawartość mała, ale jest..)
- graficznie mi się podoba
- dział przykładowe zdjęcia
- wyszukiwarka
- ładne przyciski submit w formularzu (chociaż trochę za duże)
- niebieski kolor
Wady :
- tło
- html 4.0
- niezgodny kod
Forum
Zalety :
- ładne graficznie
- najnowsza wersja phpbb (to w sumie też można zaliczyć do zalet)
- Skin by (A)rturo
- tło
Wady :
- brak
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
jak widać to kwestia gustu, bo od strony technicznej jest bardzo dobrze. Gruvby nawet wypunktował co sie szczególnie udalo 
de gustibus non disputandum...
Probowalem to zvalidowac z w3c ale nie dawalem rady i odpuscilem bo strona wyglada tak samo pod ie firefox , opera i netscape wiec wystarczy
jest super- też podoba mi sie ten niebieski, a pisze żeby zwrócić uwagę na to że ostatnio posty nie są dobrze tytułowane, a mi odrazu założyliście kłódeczkę 
Ostatnio zmieniony wt gru 28, 2004 11:04 am przez bardakon, łącznie zmieniany 1 raz.
Kłu... co?bardakon pisze:jest super- też podoba mi sie ten niebieski, a pisze żeby zwrócić uwagę na to że ostatnio posty nie są dobrze tytułowane, a mi odrazu założyliście kłuteczkę
został zablokowany.
Prosta i czytelna strona.
Spelnia swoja funkcje.
Nie widze nic niewlasciwego w kolorze niebieskim, a w tym przypadku jest on wrecz porzadany.
Dobra robota!
Spelnia swoja funkcje.
Nie widze nic niewlasciwego w kolorze niebieskim, a w tym przypadku jest on wrecz porzadany.
Dobra robota!
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
trudno, żeby strona klubu olympusa miała inne kolory niż te które są uznawane za "firmowe" Olympusa.