Stały nagłówek, stopka, menu - jak?

HTML to podstawy w dziedzinie tworzenia stron WWW, Style CSS warto opanować, bowiem za ich pomocą można dostosować odpowiednio wygląd swojej witryny WWW. Zagłębiamy się dalej i udostępniamy w tym forum możliwość zadawania pytań o JavaScript.
ODPOWIEDZ
ja.sem.czech
Kontakt:

Stały nagłówek, stopka, menu - jak?

Post autor: ja.sem.czech »

Cześć! Mam pewnien problem ze stronką. mam 20 podstron pisanych w języku html (jeśli sie nie myle :) ) mam problem. gdy chcę coś zmienić na wszyskich podstronach i stronie głównej (coś wspulnego np. aktualności) to w tej chwili muszę węjść na każdą strone gdzie chcę coś zmienić i tam zobaczyć źrudło i dopiero zmienić, ale jak mam coś zmienić to mnie to wkurza chodzenie po 20 podstronach i zmienianie czegoś. więc czy istnieje jakiś program do tego czy coś?? Pomużcie proszę bo nie wytrzymam :( :cry: .
Z góry dziękuję
iro
Moderator

Re: Stały nagłówek, stopka, menu - jak?

Post autor: iro »

Zainteresuj się PHP.

A następnym razem przeczytaj dokładnie regulamin i poprawnie formułuj temat posta.
yarpo
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: Stały nagłówek, stopka, menu - jak?

Post autor: yarpo »

Albo zaopatrz się w program, który zmienia taką samą reść w wielu plikach na raz. Nie pamiętam teraz dokładnie jak się ten program nazywał - chyba TextWiz, mam go w chacie... [ale mnie w chacie teraz nie ma:-)]

Choć oczywiście popeiram pomysł z PHP!
ODPOWIEDZ