chcialbym na stronie umiescic np filmik nie wiem animacje, ktora bylaby zgraniem pewnych czynnosci tego co robie na kompie
animacja z pulpitu
animacja z pulpitu
hej
chcialbym na stronie umiescic np filmik nie wiem animacje, ktora bylaby zgraniem pewnych czynnosci tego co robie na kompie
, zgranie pulpitu, potrzebuje jakiegos programu i ew pluginu ktory zgralby mi pulpit i pozniej np do jakiegos avi lub innego formatu i kolejnego ktory umozliwil by mi wyeksportowanie tego pliku do jakiegos formatu ktory mozna byloby umiescic na www, jesli wiecie jak to zrobic ewentualnie nazwy programow, bede bardzo wdzieczny, narazie pozdro
Re: animacja z pulpitu
Ciekawe....
Czy mógłbyś bliżej napisać w jakiemu konkretnemu celowi
miałby taki zabieg służyć... ??
Czy mógłbyś bliżej napisać w jakiemu konkretnemu celowi
miałby taki zabieg służyć... ??
Re: animacja z pulpitu
Ja moge zaproponowac Ci program CamStudio.
Program latwy w obsludze i co najwazniejsze - dziala. Pliki wynikowe nie sa zbyt male, ale sam musisz sprawdzic, co da sie z tym zrobic. Ja niestety nie siedzialem w tym zbyt dlugo...
Program rejestruje od momentu wlaczaenia nagrywania kazdy ruch mysza.
Polecam.
Pozdrv,
peGaz
Program latwy w obsludze i co najwazniejsze - dziala. Pliki wynikowe nie sa zbyt male, ale sam musisz sprawdzic, co da sie z tym zrobic. Ja niestety nie siedzialem w tym zbyt dlugo...
Program rejestruje od momentu wlaczaenia nagrywania kazdy ruch mysza.
Polecam.
Pozdrv,
peGaz