Opera
Opera
Witam
Mógłby mnie ktoś oświecić dlaczego strona www.autostart.za.pl w operze nie funkcjomnuje?
Jest taki navPasek którego Opera wogóle nie widzi ,o co chodz, taka rewelacja miała być ta opera
Mógłby mnie ktoś oświecić dlaczego strona www.autostart.za.pl w operze nie funkcjomnuje?
Jest taki navPasek którego Opera wogóle nie widzi ,o co chodz, taka rewelacja miała być ta opera
Re: Opera
Tu problemem jest w JavaScript, Opera nie w pełni obsługuje wszystkie polecenia JS, faktycznie to wg mnie jej najwiekszy minus...
RE
Ale to pełna dyskwalifikacja jest,,zupełnie tak jakby krawiec nowy gajer uszył a na dupie kwadrat nożyczkami wyciął ,
Masz archaiczne menu. Milonic wydał wersję 5.0 swojego menu, Ty nadal jedziesz na wersji 3.5.06. Nie dziw się, że nie działa.irek1022 pisze:Witam
Poza tym kod strony jest strasznym śmietnikiem. Walidator wypluwa prawie setkę błędów.
Bzdury waćpan gadasz. Opera obsługuje całkowicie standard ECMA 262. Na stronie http://opera.com/docs/specs/ wyraźnie jest napisane: "Opera 8 supports the entire ECMA-262 2ed and 3ed standard, with no exceptions."Nefro pisze:Tu problemem jest w JavaScript, Opera nie w pełni obsługuje wszystkie polecenia JS, faktycznie to wg mnie jej najwiekszy minus...
Najpierw się doinformuj, a potem zacznij szerzyć nieprawdziwe informacje.
No to dlaczego nie dziła?
Ja mam tez kilka skryptów które działaja na Firefoxsie i mozilli ale na operze nie.
Ja mam tez kilka skryptów które działaja na Firefoxsie i mozilli ale na operze nie.
Są dobrze napisane skoro inne przegladarki wyswietlają takie rzeczy - np Firefox czy mozilla