Logo - pomoc

Wszystko, co związane z grafiką, przygotowaniem projektów www, jej optymalizacją oraz tworzeniem reklam internetowych.
sroku
Nowy
Nowy

Logo - pomoc

Post autor: sroku »

Szukam ludzi dobrej woli którzy zrobili by mi logo. Logo ma być o treści lwa przeskakującego przez płotek atletyczny. Lew może być z herbu legnicy. A jak sie nie da to może być zwykły. A jak nie ma takich ludzi to prosiłbym o poradzenie jak to można zrobić.http://lpr.wroclaw.pl/zdjecia/46herb_legnica.jpg
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Re: Logo - pomoc

Post autor: Yay Gree »

na dzien dobry to takie problemy rozpatrujemy jako grafike wektorowa, a co za tym idzie musz albo załatwic sobie lwa i pozostałe elementy na wektorkach (lub je poprostu sam narysuj). Nie wiem jaie wielki chcesz miec to logo ale z takiej bitmapki to wiele nie wyciagniesz, wiec jesli chcesz tego "lwa" to załatw sobie wieksza bitmape i uzyj jakiegos tracera do konwercji na wektory i wtedy kombinuj.
sroku
Nowy
Nowy

Post autor: sroku »

A możesz podać mi jakieś przykładowe programy, które mi to ułatwią? Jestem początkujący w tej dziedzinie, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz :)
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: Yay Gree »

polecam ilustratora ADOBIEGO lub drowa CORELA, wybór pozostawiam tobie ja wole ilustratora ale on wymaga ponad 1GB ramu (ver. CS) a korel tez jest przyjemny zwłaszcza wersja 11 ...... powodzenia
ODPOWIEDZ