Agencja modelek EITHEL

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
slawek_w
Kontakt:

Agencja modelek EITHEL

Post autor: slawek_w »

Witam,

Chciałbym poddać waszej ocenie stronę http://www.eithel.pl. Jest to pierwszy projekt mojego autorstwa, który doczekał sie publikacji.

Dokładniej rzecz ujmując ja jedynie zaprojektowałem (a następnie zakodowałem w html-u) layout strony głównej, podstron oraz galerię.Treści były wprowadzane przez inną osobę.

Pozdrawiam
cfaniak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: Agencja modelek EITHEL

Post autor: cfaniak »

Nooooo bardzo fajnie. Nie czepiam sie bo nie mam czego. Tak trzymac. Na 10 daje 8+.
Siwy_PO
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Siwy_PO »

cfaniak pisze:Nooooo bardzo fajnie. Nie czepiam sie bo nie mam czego. Tak trzymac. Na 10 daje 8+.
Jest czego :P

Brakuje jakiegoś onMouseOvera.
Może u mnie jest coś nie tak z bitami, ale na niektórych zdjęciach walą "pixele"
Chyba nie potrzebne dwa "kwadraty" z lewej i z prawej strony TOP'u.
Mógłbyś dać więcej zdjęć, no i żeby one pojawiały się losowo.

Dla mnie troche za zielono, ale strona wykonana jest poprawnie jest prosta i czytelna
slawek_w
Kontakt:

Post autor: slawek_w »

Jeżeli chodzi o kolor zielony to taka była wola zleceniodawcy i kropka. Też mi ten kolor nie pasował (do końca i nie wszędzie) ale jak się człowiek uparł to nie było mocnych;)

Pikseloza....?! Jeżeli chodzi o flasha to optymalizacja była ostra ale cel słuszny, jak mniemam (mniejsza waga pliku) Piksleloze widać też na głównej w gifach "aktualności" i tak dalej ale dzieki temu są przeźroczyste.

A prośba o więcej zdjeć to już nie do mnie, wprawdzie flash to moja działka lecz zleceniodawca twierdzi, że nie ma innych dobrych zdjęć do niego. Poza tym resztę serwisu aktualizuje ktoś inny i to on ma decydujący wpływ na jego zawartość...ja mogę jedynie sugerować.

Dzieki za miłe słowa, btw

Pozdrawiam
Soul
Nowy
Nowy

Post autor: Soul »

Bardzo ladnie...
zielen moim zdaniem w cenie... takie strony jak ta uspokajaja po niektorych koromyslach zasmiecajacych net.

...jedyna rzecz ktorej z uporem maniaka bede sie czepial wszedzie gdzie to tylko mozliwe to grafika napisow w menu
najczesciej da sie to zalatwic zwyczajnym tekstem i czyms w tle...
oczywiscie tutaj wola grafika.... to tylko kwestia ciezaru strony

milym dodatkiem do menu bylby hover pokazujacy grafike 'fajeczki' ktora teraz widac przy kazdym przycisku

pzdr
ODPOWIEDZ