button

HTML to podstawy w dziedzinie tworzenia stron WWW, Style CSS warto opanować, bowiem za ich pomocą można dostosować odpowiednio wygląd swojej witryny WWW. Zagłębiamy się dalej i udostępniamy w tym forum możliwość zadawania pytań o JavaScript.
ODPOWIEDZ
WooDY91

button

Post autor: WooDY91 »

nie wiem jak wstawic button :D hehe to moze sie wydawac smieszne ale ja sie nie interesuje php - raczej pisze w html. problem wyglada tak - moj kumpel [on tez jest zielony w php] ma CMSa php [php-fusion] i chce wstawic osobny panel pod menu w ktorym beda umieszczane buttony sponsorow. ma juz 1 sponsora ale nie umie wstawic buttona :D. prosił mnie abym popytał jak stworzyć nową, osobną strone php z 1 buttonem i niczym więcej.
DanBB

Re: button

Post autor: DanBB »

rozumiem że chodzi Ci o banner sponsora, po którego kliknięciu otwierasz jego stronę? zrobisz to w HTML. PHP możesz użyć gdyby naciśnięcie bannera powodowało jakieś działanie po stronie serwera np. dodanie lub pobranie informacji z bazy danych.
Pozdrawiam
haRacz
Kontakt:

Re: button

Post autor: haRacz »

Z tego co rozumiem chodzi o rotator banerow/buttonow.
Poszukaj na google pod haslem: rotator banerow.
http://webcoding.shost.pl/?sekcja=php&id=rotator - tutaj jest byc moze cos na ten temat :)
ODPOWIEDZ