[projekt] flashBlog
Re: [projekt] flashBlog
Jest bardzo estetycznie, ale nie jest ładnie.
Desing podchodzi bardzo pod SubBlue (phpBB). Jak dla mnie to ten projekt znacząco odbiega od mojego gustu... Ja bym tam dał jakieś większe zróżnicowanie kolorków... po za tym ten top taki biedny.
4/10 się należy.
Desing podchodzi bardzo pod SubBlue (phpBB). Jak dla mnie to ten projekt znacząco odbiega od mojego gustu... Ja bym tam dał jakieś większe zróżnicowanie kolorków... po za tym ten top taki biedny.
4/10 się należy.
-
peterson
- Przelotem

- Kontakt:
za duzo cieni
gradienty i kolory słabe
gradienty i kolory słabe
Za dużo cienii. Nic nadzwczajnego - kilka prostokątów obwiedzionych cieniem.
- monotematyka kolorystyczna
- malo grafiki
- kiepski top
- po adresie spodziewalem sie zobaczyc cos we flashu... skoro to jest strona o flashu to daj tam troche flasha (!)
- malo grafiki
- kiepski top
- po adresie spodziewalem sie zobaczyc cos we flashu... skoro to jest strona o flashu to daj tam troche flasha (!)
ciekawe podejscie... ja niestety takiego nie wyznaje.Dreen pisze:(...) - po adresie spodziewalem sie zobaczyc cos we flashu... skoro to jest strona o flashu to daj tam troche flasha (!)
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

adres mówi o czym jest strona, a nie w czym jest zrobionaDreen pisze:- po adresie spodziewalem sie zobaczyc cos we flashu... skoro to jest strona o flashu to daj tam troche flasha (!)
wiem, ale chodzi mi o konsekwencje, bo skoro strona jest o flashu to wypadaloby miec tam cos we flashu - zle sie wyrazilem z tym adresem wiec powiem tak: "po tematyce strony spodziewalem sie, ze zastane tam cos we flashu". lepiej?Priest pisze:adres mówi o czym jest strona, a nie w czym jest zrobiona
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

wcale nie lepiej, wejdź sobie na www.flash.webinside i też nie zobaczysz nic we flashu, a o czym jest??
no ale koniec OT
-
Peryvivo
- Nowy

- Kontakt:
Nie podoba mi się przejście topu do treści: zbyt 'nagłe' i jeszcze te _root i wyszukiwarka zaraz przy tym... reszta w porządku.
7.5/10
7.5/10
-
Przemysław Szymik
- Nowy

Strona jest OK. Prosta, estetyczna grafika, która nie narzuca się i nie razi. Tak trzymać, w końcu jest to strona użytkowa i wszelkie wodotryski mogłyby tylko odwracać uwagę. Pozdro.
offtopic(?):
KaRoL:
offtopic(?):
KaRoL:
Ciekawa opinia. Muszę całkowicie zrewidować swoje poglądy na temat grafiki komputerowej;). Nic nadzwczajnego - kilka prostokątów obwiedzionych cieniem.
Mimo wszystko bedzie potrzebny redesign. Nie bardzo mam teraz jak wrzucic linki. Chociaz radykalnych zmian nie planuje.