[oferta] sponsoring dla ciekawych stron

Wymiana doświadczeń i krytyka firm oferujących hosting i domeny internetowe.
ODPOWIEDZ
derte

[oferta] sponsoring dla ciekawych stron

Post autor: derte »

Witam,

Chcialem zlorzyc oferte sponsoringu dla kilku Ciekawych stron przez serwis qlsite.net:

Jezeli jeden z ponizszych punktow jest poza twoim zasigiem lub poprostu go nie spelnia, nie otrzymasz od nas konta.

- Twoj serwis jest ciekawy i wyroznia sie z posrod innych
- Serwis jest i bedzie czesto aktualizowany
- Jego zawartosc nie narusza prawa
- Manga, mp3 - odpadaja

Oferujemy:
- hosting wg. twoich zapotrzebowan
- wsparcie techniczne tak jak w kontach komercyjnych
- bezplatna akcje reklamowa

W zamian, oczekujemy:
- baner, ew. button (tak aby niebylo to natretne dla Twoich uzytkownikow) na kazdej stronie serwisu - rotator odpada
- baner na forum - moze byc w rotatorze

Serwis moze byc komercyjny.

Oraz dla osob ktore uczestnicza aktywnie na forach, za dodanie linku do naszej strony w swoim podpisie. Wielkosc konta ustalana indywidualnie.

Wszelkie zgloszenia prosze kierowac na adres email: [email protected] w Temacie: [sponsoring] adres_twojej_strony

Tresc:
Adres strony ponownie
Email kontaktowy
Jezeli posiadasz - telefon (komorka lub domowy)
Jezeli proawdzisz statystki - podaj do nich link i ew. haslo
Zapotrzebowanie na konto (rozmiar etc.)

Opisz ogolnie o swojej stronie oraz o ew. planach na przyszlosc.

Pozdrawiam
Dreen
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: [oferta] sponsoring dla ciekawych stron

Post autor: Dreen »

powiedzcie mi prosze - dlaczego tak wiele ludzi oprocz mp3, sex itp. banuje takze Menga/Anime? z czego wynika to uprzedzenie?
derte

Nikogo nie banujemy i nie dyskryminujemy, podalem informacje ze, jeśli zaproponowany serwis spelnia nasze oczekiwania – to i my będzie wstanie wywiazac się z naszych zobowiazan.

W Polsce firma, która sponsoruje serwer dla innych stron często wychodzi z zalozenia – nazbieramy jak najwiecej – a potem zobaczymy, ktore sie nadaja a ktore nie – i zrobimy przesiew.
Chyba nikt nie chcialby znalesc się w powyzszej sytuacji.

Dlatego tez nie posiadamy stalego dzialu poswieconego sponsoringowi, prawa i wlasciwosci kont sponsorowanych sa takie same jak komercyjnych. Z gory okreslamy, co nas interesuje a co nie.

Jeżeli idziesz, na rozmowe z kwalifikacyjna (czy to do pracy czy na uczelnie) i nie zostaniesz przyjetey, to oznacza ze ktos cie dyskryminuje, banuje, odrzuca?

Nie, po prostu nie spelniasz z gory okreslonych warunkow.

pozdrawiam
Krzysztof Aszkiełowicz
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: Krzysztof Aszkiełowicz »

A ja mam pytanie :d
Czy jest brane pod uwagę sponsorowanie kolokowania własnego serwera na serwis?
Jeśli tak to prosze o informację nt łącza i położenia DataCenter
Dreen
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Dreen »

derte (edycja: Krzysztof Aszkiełowicz :D)- zle mnie zrozumiales - chodzi mi o to, ze duzo serwisow oferujacych hostingi zakazuje umieszczania na swoich serwerach stron poswieconych M&A co mnie troche dziwi bo rownie dobrze mogli by zakazac np. serwisow motoryzacyjnych - to jest dla mnie niezrozumiale

Dreen już drugi raz nick przekręciłeś :P Jak to o Tobie świadczy? :P
derte

@Krzysztof Aszkiełowicz: Na stronie co prawda niema informacji o uslugach dotyczacych kolokacji, jednak wydaje mi sie ze nawet jesli znalazla by sie firma ktora zasponsorowala by tego typu "zachcianki" to wymagala by bardzo duzo wzamian ;)

@Dreen: Nic mi na ten temat niewiadomo (tzn. jak wyglada sprawa w innych firmach), jakkolwiek niezabraniamy umieszczania na serwerze niczego co jest zgodne prawem polskim jak i miedzynarodowym. Dlatego trudno mi sie ustosunkowac do Twojej prosby - zadaj to pytanie tam gdzie jest to zabronione.

Pozdrawiam
Krzysztof Aszkiełowicz
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: Krzysztof Aszkiełowicz »

derte pisze:@Krzysztof Aszkiełowicz: Na stronie co prawda niema informacji o uslugach dotyczacych kolokacji, jednak wydaje mi sie ze nawet jesli znalazla by sie firma ktora zasponsorowala by tego typu "zachcianki" to wymagala by bardzo duzo wzamian ;)
Z tym wzamian to spokojnie, serwer mogę kupić, ale muszę wiedzieć czy oferujecie takie usługi? żeby wiedzieć czy mamy zacząć rozmowę :)
Stangret
Kontakt:

Post autor: Stangret »

Moja strona to http://gtacity.pl zebyscie ja zasponsorowali :) w co nie wierze, a spalnia te warunki. A dolanczacie do waszych kont subdomeny bo moze bym kupil takie konto.
ODPOWIEDZ