[Poszukuję] skrypt, który pozwoli innym oceniać dowcipy

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
bartbartek
Kontakt:

[Poszukuję] skrypt, który pozwoli innym oceniać dowcipy

Post autor: bartbartek »

Witam
Zrobiłem sobie stronkę. Bardzo się nad nią napracowałem. Nie mogę jej jednak zarejestrować, bo ciągle nie daje mi spokoju skrypt dzięki, któremu mógłbym oceniać dowcipy.
Wprawdzie mam taki jeden, ale jest on dla mnie bezużyteczny, bo zapisuje dane w dwóch plikach, a gdybym chciał oceniać 2000 dowcipów to tych plików musiało by być 4000 :x
Pytałem się już paru osób(mają coś takiego na swoich stronach) oraz pisałem na jeszcze jednym forum. Z nikąd się niczego nie dowiedziałem.
Mam nadzieję, że te forum coś odmieni.
Jeśli ktoś poświęcił choć chwilkę na przeczytanie to dziękuję
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz proszę o pomoc.

PS: prosiłbym też o to, żeby nie udzielano mi rad typu: "naucz się php, przyda ci się". Wiem, że mi się przyda, ale wystarczy mi to, że poznaje tajniki Visual Basica, uczę się Html, robię swoją stronę, chodzę do szkoły. Więcej czasu nie znajdę. A ten wolny co mi zostaje to spędzam w ciekawszy sposób...
michalek1988
Kontakt:

Re: [Poszukuję] skrypt, który pozwoli innym oceniać dowcipy

Post autor: michalek1988 »

poszukaj na hotscripts.com - to chyba największy zbiór skryptów
ew. możesz (jeśli trochę znasz php) przerobić jakiś skrypt z np. artykułami które można oceniać
pozdrawiam
bartbartek
Kontakt:

Pomożecie?
wixor
Przelotem
Przelotem

Post autor: wixor »

1. Gdybyś kiedyś może gdzieś chyba napisał jakie masz warunki (PHP czy ASP czy CGI, czy masz MySQL-a czy oczekujesz danych w XML-u i tym podobne i tak dalej) to może byłoby łatwiej, a może nawet jakiś programista który nie ma nic ciekawszego do roboty by ci to napisał.
2. STFW - poszukaj w sieci zbiorów darmowych skrypów, na pewno gdzieś coś takiego będzie.
bartbartek
Kontakt:

Najlepiej było by w samym php, chociaż niedługo wykupuje serwer z mysql, tyle ze wogole nie umiem tego obslugiwac.
Z reszta rzeczy, które wymieniles nie mialem narazie doczynienia. Cala moja strona opiera sie na php.

http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_a ... index.html
Tam pewnei coś jest, ale po angielsku i ja nie mogę znaleźć
m45+3r
Kontakt:

Pomoge

Post autor: m45+3r »

Gdybys mial baze danych to moze jmogl bym omoc jak bym czas znalazl :)
Jak cos to daj znac na maila.
BYE.
ODPOWIEDZ