[opinie] nowa reklama na WI

Wasze propozycje, uwagi czy prośby w stosunku do redakcji i całego serwisu.

Czy jesteś zadowolony z "nowej" reklamy na WI?

Tak
6
35%
Nie
11
65%

Liczba głosów: 17

gibos
Nowy
Nowy

Re: [opinie] nowa reklama na WI

Post autor: gibos »

Przy tym wszystkim draznieniu, zwooic uwage musicie na to, ze ktos za cos musi to utrzymac.. WI nie jest zbyt małym serwisem i napewno nie sa to małe koszty.. wiec jakos to musi byc, jak wspomnial misz, albo beda reklamy albo serwis zniknie.. Wiec przy ocenie draznienie, czy tez nie.. zwroccie na to uwage, chcecie ten serwis ? (+ reklamy) lub bez reklam i bez WI...

powiem szczeze, ze lubie czasami reklamy, bo bardzo fajne storny moge przez to dostrzec. Szczegolnie reklamy na wiekszych serwisach, bo sa ciekawsze i lepsze serwisy reklamowane. Najlepszym miejscem, gdzie spotykam fajne reklamy to.. nie podam :) Nie mam nic przeciwko reklama.. co innego dostep do czegos za droga SMS.. tego to przeciwnikiem jestem !(NIE mowie, ze to nie jest potrzebne, ale nie lubie tego.. bo mozna inaczej utrzymac serwis..)
Michał Fikus
Przelotem
Przelotem

Post autor: Michał Fikus »

gibos: utrzymanie WI nie jest drogie, ze względu na sponsora. W tej chwili o ile się nie myle, stoi na własnym serwerze Dawida. Nikt też nie mówi, że nie chce całkowicie wyzbyć się reklam, ale chodzi o to by reklamy nie były uciążliwe dla użytkowników. Teraz po kilku miesiącach jak wróciłem w końcu do neta, bardzo mnie zmartwiło, że najwięcej popupów spotkałem tu, w WI.
iro
Moderator

Post autor: iro »

Ja tam nic przeciwko tym reklamom nie mam. I zgodzę się z opinią gibosa, że czasem dzięki takim reklamom można trafić na bardzo fajne serwisy. A co do sponsora to też nie jest tak, że sponsor nic nie chce. Najczęściej jest to właśnie reklama.
Michał Fikus
Przelotem
Przelotem

Post autor: Michał Fikus »

iro: oczywiście, często sponsorzy chcą reklamy. Toteż były tu reklamy eisp.pl. No ale teraz jest to sieć reklamowa.

Zostałem wprowadzony z błędu, więc wporowadzam korektę do tego co wcześniej napisałm - jednak nie jest to serwer Dawida.
ODPOWIEDZ