poprawiłem nieco..
troszkę zmniejszyłem jednak kontrast.. ściemniając tekst (choć może lepiej byłoby rozjaśnić tło.. no ale tamta opcja szybsza do zrealizowania) też powiększyłem.. odstępy między wierszami... linki w tekscie.. też myślę są bardziej oczywiste..
Strona startowa ma kilka kolorystycznych wersji (losowo jest wybierany szablon przy starcie).. choć generalnie wszystkie są raczej w ciemnej tonacji..pomyślę.. o jakiś jaśniejszych rozwiązaniach..
co do tych odstępów kontakcie.. to mały wypadek przy pracy... dziś zmieniłem marginy pragrafom na stronie głównej i zapomniałem.. że dotkną też kontakt.. uups.. już poprawiłem.. choć i tak w mozilli.. ten kwadracik od kopii.. troszkę idzie za bardzo na góre.. (próbowałem z tym walczyć.. ale się poddałem) w ie jest ok.. (choć i tak mozilla rules.. oczywiście)..
Odnośnie błedów.. to staram się to prowadzić.. w luźnym stylu celowe są przeinaczenia.. w stylu.. nooo. itp.. więc stylistyki i gramatyki szkolnej wiem..próżno tam szukać.. może z czasem zmądrzeję..

jeśli idzie o ortografię.. to akurat i dla mnie ważne.. ale nie zauważam na stronie błędów z tej kategorii.. proszę o wypunktowanie..
Przywitaniem na stronie.. w sumie jest jej tytuł.. fotografia,podróże.. to tak hasłowo odnośnie zawartości strony teraz....
a jasność co do celu myślę i mam nadzieję.. wyklaruję się lepiej z czasem.. jak trochę wzbogaci się jej zawartość..
uwagi bardzo cenne. dzięki..