[php] Formularz
[php] Formularz
JAk stworzyć formularz który po wypełnieniu zbierze wszystkie dane i zapisze mi je na serverze w pliku. ( mam jeden taki formulaż w PHP ale cosik nie działa , jak możecie to podajcie mi jakiś taki z miejscem na NICK / TEMAT / TREŚĆ / )
Dzięki !!!
Dzięki !!!
-
Grzegorz Winiarski
- Nowy

Re: [php] Formularz
Pokaż najpierw co sam zrobiłeś.
nieda sie
to jest długi przykład z książki , niebęde go kopiował na forum bo to jest skonplikowane , tam sa jakieś pliki ale to mi sie nie zapisauje do pliku tylko wyświetla to co ktos podał w nowym oknie i jest jakby jednorazowy
, podaj cie mi to , plz
A masz chociaż serwerz obsługą php? Jak tak, to może zielone ludziki przestawiły coś z register_globals?
mam server dobry , ale ten form...co mam jest do bani , jak byście dali rade napiszcie mi jakis nowy fajnyHygin Delimat pisze:A masz chociaż serwerz obsługą php? Jak tak, to może zielone ludziki przestawiły coś z register_globals?
Mógłbym ci napisac gotowy skrypt, ale narzekałbyś, że nie wiesz jak tego użyć - gwarantuję. Poszukaj w necie jakichś tutoriali, jest tego mnóstwo, zamiast dręczyć zapracowanych webowców...
napisz mi , ja se dam radewixor pisze:Mógłbym ci napisac gotowy skrypt, ale narzekałbyś, że nie wiesz jak tego użyć - gwarantuję. Poszukaj w necie jakichś tutoriali, jest tego mnóstwo, zamiast dręczyć zapracowanych webowców...
zobaczymy......[php]<?php
$db=new DB($_GET["db"]);
$entry=$db->addentry($_GET["table"]);
foreach($_POST as $key=>$value)
$db->setentry($_GET["table"],$entry,$key,$value);
$db->save();
?>[/php]
$db=new DB($_GET["db"]);
$db->save();
?>[/php]
no może faktycznie niewiem ale może powiesz gdzie to wsadzić i bedzie okiwixor pisze:zobaczymy......[php]<?php
$db=new DB($_GET["db"]);
$db->save();
?>[/php]
możesz to (sobie) wsadzić gdziekolwiek - to u ciebie i tak nie będzie działało, bo to używa XMLDB2 którego ty nie masz i nie będziesz miał bo jest to biblioteka mojego autorstwa, której nie będzę udostępniał... Podałem ten kawałek kodu aby ci pokazać, że nie jesteś na tyle obyty z programowaniem, żeby być tak pewnym siebie. Brakuje ci dużo pokory i jeszcze więcej umiejętności.