[JavaScript] Ładowanie strony
[JavaScript] Ładowanie strony
Mam taki problem: posiadam stronę z dużym rozmiarem jednej grafiki głównej, co powoduje długie ładowanie się jej, podczas gdy wszystko inne jest już załadowane. Jakiego skryptu użyć, aby ładował on wskazane pliki, w czasie gdy np. wyświetla jakiś napis lub pasek ładowania? 
Ostatnio zmieniony pn sie 18, 2003 3:15 pm przez KaRoL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Michał Fikus
- Przelotem

Re: [JavaScript] Ładowanie strony
Hmm w JS powinieneś znaleźć taką możliwość (używa się z tego co pamiętam opcji preload). Na hotscripts.com powinieneś znaleźć potrzebny Ci skrypt.
Wielkie dzięki. Dobrze wiedzieć, że zawsze jest ktoś, kto zna się na takich stronach 
Aha, chciałem jeszcze powiedzieć, że na stronie hotscripts.com, jeden preload napisał Marcin Wojtowicz - Polak potrafi !
-
Michał Fikus
- Przelotem

Napewno nie tylko jeden skrypt jest autorstwa polaków - choćby ISTAT.
Co do faktu, że Polak potrafi, to spójrzmy na dokonania caGRETa (mam nadzieję że dobrze napisałem
) - nie tylko Polak potrafi, ale Polak jest najlepszy i to nie w byle jakiej dziedzinie.
Co do faktu, że Polak potrafi, to spójrzmy na dokonania caGRETa (mam nadzieję że dobrze napisałem
Właśnie, już nie mówię o komputerach, ale chociażby o życiu codziennym. Polacy są mistrzami w strzyżeniu owiec. Natomiast jeden Polak pracuje w Rockstar Games - jest programistą. GRATULACJE!
polska górą, niemcy kanałami