www.eselka.prv.pl
www.eselka.prv.pl
www.eselka.prv.pl
NO wiec tak, jest to moja pierwsza strona wic sie nie smiejcie
Efekt nie jest najlepszy, ale chcialbym to zmienic. Wy jestescie znawcami wiec mi powiedzcie co mam zmienic. Po pierwsze napweno bede musial zmienic, flashe bo duzo przegladarek tego nie obsluguje
www.eselka.prv.pl
www.eselka.prv.pl
Re: www.eselka.prv.pl
Pod Firefoxem, "starą" Mozillą, Operą - wykrzacza się :/
Pod IE działa. Ale jest brzydka :/
Grafika - całe białe + menu + kiepskie logo. Czcionka też nie bardzo. Wogóle dość prymitywna strona, treściowo - ujdzie...
Ocena: 1/10 (nie 0, bo menu nie jest takie złe, i w sumie nie powoduje odruchu wymiotnego - ale prawie :/ )
Pod IE działa. Ale jest brzydka :/
Grafika - całe białe + menu + kiepskie logo. Czcionka też nie bardzo. Wogóle dość prymitywna strona, treściowo - ujdzie...
Ocena: 1/10 (nie 0, bo menu nie jest takie złe, i w sumie nie powoduje odruchu wymiotnego - ale prawie :/ )
A więc do roboty:
1. czcionka: korzystaj ze standartów: Verdana, Tahoma, Arial - wielka trójaca
, 9-11px dla tekstów, 12-14maks dla nagłówków.
2. Staraj się wymyślić coś kreatywnego, nowego, lub przynajmniej eleganckiego (rokoko). Kartka i ołowek tu pomagają.
3. naucz sie korzystać ze styli
...
A najlepiej poczytaj o webmasterstwie na webinside.pl lub webhelp.pl
1. czcionka: korzystaj ze standartów: Verdana, Tahoma, Arial - wielka trójaca
2. Staraj się wymyślić coś kreatywnego, nowego, lub przynajmniej eleganckiego (rokoko). Kartka i ołowek tu pomagają.
3. naucz sie korzystać ze styli
...
A najlepiej poczytaj o webmasterstwie na webinside.pl lub webhelp.pl
Cześć.
Po designie strony widać, że należysz do tej grupy ludzi, którzy tworzą stronę bez początkowego pomysłu na nią. Spróbuj może wziąść ołówek w rękę i naszkicować to, co chciałbyś przedstawić - tak naprawdę jest to jedyna skuteczna metoda! Zaryzykuj, to nie boli...
Co do oceny - hmm, chyba nie ma tu co oceniać...
PS
Podaruj sobie wstawki w stylu (skopiowane z kodu strony): Jestes <BR>9613<BR>gosciem

Po designie strony widać, że należysz do tej grupy ludzi, którzy tworzą stronę bez początkowego pomysłu na nią. Spróbuj może wziąść ołówek w rękę i naszkicować to, co chciałbyś przedstawić - tak naprawdę jest to jedyna skuteczna metoda! Zaryzykuj, to nie boli...
Co do oceny - hmm, chyba nie ma tu co oceniać...
PS
Podaruj sobie wstawki w stylu (skopiowane z kodu strony): Jestes <BR>9613<BR>gosciem
Dzieki za kilka rad, bede musial z nich skorzystac
Czemu mam usunac licznik odwiedzin?
Co do korzystania aby z tych czcionek Verdana, Tahoma, Arial to to jest dobre do pism urzedowych,a nie do luznej strony
Czemu mam usunac licznik odwiedzin?
Co do korzystania aby z tych czcionek Verdana, Tahoma, Arial to to jest dobre do pism urzedowych,a nie do luznej strony
strona podoba mi sie... dlatego ze nauczylem sie paru ciekawych rzeczy do mojego telofonu ghehehehe :twisted: tak sobie pomyslalem ze od tej pory zadna strona bez wsparcia dla FF nie ma szans u mnie (jakby to byl jakis prestiz :twisted: ) na dobra ocene.
hmm nie napracowales sie ogolnie nad ta strona (no moze powiesz ze jest inaczej, ale wierz mi, nie napracowales sie) menu ujdzie jesli nie bedzie takie gole.
hmm nie napracowales sie ogolnie nad ta strona (no moze powiesz ze jest inaczej, ale wierz mi, nie napracowales sie) menu ujdzie jesli nie bedzie takie gole.
No wiem, ale ja sie dopiero ucze robic strony. Ja zaczalem od robienia strony w wordzie, nieznajac wogole htmla.