Mam strone w ASP ktora za pomocą ADO pobierana dane i przetwarza je, problem pojawia sie gdzie zapytania zwroci powyżej 10000 rekordow wtedy czapka, poprostu recordset pobiera pierwsze 10 tysięcy i koniec...
ktos wie jak to mozna zwiekszyć?
Strona na : Windows 2003, IIS 6
Uprzedam pytania danych nie da się zmniejszyć, nie moge porcjować bo wydruk ma być ciągły dla całści, no i co najważniejsze jest to tylko w Intranecie więc nie ma problemu z szybkością
[ASP] Ograniczenie recordsetu
Re: [ASP] Ograniczenie recordsetu
sam sobie odpowiedziałem, to nie była kwestia recordsetu ale konfiguracji IIS, strona po wygenerowaniu ma ok. 3,5 MB, nie wiem dokładnie dlaczego, ale bufor tego nie wytrzymywał, przy wyłaczonym buforowaniu pokazuje całość bez problemu.
Wiem że to malo eleganckie roziwązanie ale serwer w lokalnej sieci wiec plik poprostu przyrastaw rozsądnym czasie, niestety nie mam czasu na poprawę rozwiazania więc narazie tak zostanie...
Wiem że to malo eleganckie roziwązanie ale serwer w lokalnej sieci wiec plik poprostu przyrastaw rozsądnym czasie, niestety nie mam czasu na poprawę rozwiazania więc narazie tak zostanie...