Diablo II NewsBook - www.newsbook.info.tm
Diablo II NewsBook - www.newsbook.info.tm
http://www.newsbook.info.tm - strona z newsami z polskiej sceny Diablo 2, oficjalna strona kanału IRC #diablo2.pl założonego przez Karczmę Diablo 2, Komnatę Dusz i Polish Clan Leage, stworzona i administrowana przez moją skromną osobę
Zapraszam!
Re: Diablo II NewsBook - www.newsbook.info.tm
Niebieski, żółty, czerwony - troche sie gryzą.
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Pod względem kolorystycznym ujdzie, ale poza tekstem nie ma to żadnej grafiki
( Z reszta jest to kolejna z milionów innych stron o diablo2 która powiela teksty z innych stron. Poprostu taki temat się już przejadł 
No, tu się nie zgodzę, bo akurat na tej stronie nie ma w zasadzie nic co jest na innych forach D2. Ostatnio scena onlineowa tej grzy zaczęła się rozwijać i temat powoli wraca, tzn. organizowane są turnieje, ligi, rankingi itd. Zresztą, nie wydaje mi się, żeby na którejś z czołowych stron polskiej sceny były wywiady z klanami, relacje z gier ligi, zresztą newsów też mam najwięcej (tak, przechwalam się
).
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Wiesz, graficznie zrobiłeś nawet nieźle tylko ze mało tej grafiki. Ale kolorystyka jest dobra. Ale tematyka jest powielona, zmieniony tylko motyw strony. Jest ona o klanach, wywiady. Teoretycznie wszystko gdzie jak się poszuka w Internecie to się znajdzie. Takie jest moje zdanie.
Tak naprawdę od wydania patcha 1.10 (i kto tu będzie wiadział o co chodzi?
) na Polskiej scenie nic się nie działo, i dopiero od kilku tygodni z inicjatywy wymienionych w pierwszym poście stron coś na tej scenie ruszyło. No a ja stwierdziłem, że to odpowiedni moment na stworzenie strony na które było by coś innego niż lista przedmiotów, opis aktów, zadań, postaci itd.