[dyskusja] Pozycjonowanie - Twoje Osiągnięcia
Re: [dyskusja] Pozycjonowanie - Twoje Osiągnięcia
Nie wiem ilu specjalistów pozycjonuje konkurencję, ale wiem, że po wpisaniu w Google "moje gotowanie" jestem na 6 pozycji na około 56700 wyników 
-
Gość
tylko ile osób wpisuje w google "moje gotowanie" ? założe się że niewiele...
ktore masz miejsce dla "gotowanie" ?
L.
ktore masz miejsce dla "gotowanie" ?
L.
Tu jest troche gorzej, ale 32 z 28200 wyników to w sumie i tak nieźle 
-
fibbia
- Nowy

- Kontakt:
Nie obraź się, ale mogłeś nazwać swój serwis szczerzuja.com to wtedy pod słowem szczerzuja pewnie byłbyś na 1-szym miejscu, a nie jak teraz na 6-tym. Wysoka pozycja na wyjątkowej nazwie własnej to wątpliwy powód do dumy.ale wiem, że po wpisaniu w Google "moje gotowanie" jestem na 6 pozycji na około 56700 wyników
Zrobiłbyś coś z tym. Serwis masz niezły, a wynik żaden.
Pozdr.
Staram się jak mogę, niestety w tej dziedzinie to nawet początkujący nie jestem, dopiero zaczynam raczkować.
-
Lis
Google:
1) Drewno. Wynik: 3-8 miejsce, zależnie od czasu. Promocji brak. Po stworzeniu specjalnej strony dla wypromowania tego hasła efekt mam taki sam.
2) Holzgas. 2 i 3 miejsce dla świata, 1 i 2 w PL.
3) Gaz drzewny. 2 i 3 miejsce.
I ciekawostka, której pozycjonowaniu nie poświęcałem ŻADNEJ uwagi:
4) Zamiast -- 2 miejsce.
Ciekawych rzeczy można dowiedzieć się o swojej stronie widząc z jakiego referrera ludzie przychodzą.
1) Drewno. Wynik: 3-8 miejsce, zależnie od czasu. Promocji brak. Po stworzeniu specjalnej strony dla wypromowania tego hasła efekt mam taki sam.
2) Holzgas. 2 i 3 miejsce dla świata, 1 i 2 w PL.
3) Gaz drzewny. 2 i 3 miejsce.
I ciekawostka, której pozycjonowaniu nie poświęcałem ŻADNEJ uwagi:
4) Zamiast -- 2 miejsce.
Ciekawych rzeczy można dowiedzieć się o swojej stronie widząc z jakiego referrera ludzie przychodzą.
Korzystając z systemu LINKOR każdy może podbić frazę w Google. U mnie się sprawdza.
-
krzysiek.ka
- Nowy

no to spróbuj z większą ilością wyników moja strona jest na 10 miejscu w google.pl pod frazą "strony internetowe" na 1.360.000 wyników i to już jest coś uważamBellerofont pisze:Ja uważam, że płacenie komuś za pozycjonowanie to nienajlepsze wyjście... Prawda jest jednak taka, że w google liczy się przedewszystkim tytuł strony i zawartość.