[STRONA FLASH] www.a69.prv.pl
[STRONA FLASH] www.a69.prv.pl
Ostatnio zmieniony pn kwie 11, 2005 11:04 am przez artos, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [STRONA FLASH] www.a69.prv.pl
Ja tylko powiem, że ta pszczółka jest gitara :]
Pozdro Artos
Pozdro Artos
-
swmikolaj21
- Nowy

- Kontakt:
A ja powiem: podoba mi sie! Nieszablonowy pomysł bardzo "fachowo" graficznie.
Mogłbym sie do czegoś może przyczepić ale conajwyżej na siłe.
Moze jedna rzecz: skoro uczysz sie php i flashowy action script jak sądze nie jest Ci obcy to proponuje zrobić własną ksiege gosci....bo ta ktora masz strasznie odbiega klimatem i poziomem od twojej
Aha i to intro czarnobiale to o 180% rozne od layoutu strony....
Pozdrawiam!
Mogłbym sie do czegoś może przyczepić ale conajwyżej na siłe.
Moze jedna rzecz: skoro uczysz sie php i flashowy action script jak sądze nie jest Ci obcy to proponuje zrobić własną ksiege gosci....bo ta ktora masz strasznie odbiega klimatem i poziomem od twojej
Aha i to intro czarnobiale to o 180% rozne od layoutu strony....
Pozdrawiam!
nom ucze sie ale nie mam czasu rotfl ... dobrze ze podpowiedziałes ... zajzyj za 2 tyg juz bedzie fachowa ks .. ;] .intro .. hmm ... powiem Ci w tajemnicy
... ze stronka bedzie miała random klimat ... ;] preloader zostaje ;]
Pomimo iż nie przepadam za flashem i innymi bajerami, jestem pod wrażeniem.
Ładne ale pod tymi ciemny paskami przydałby sie cień ..
hehe tez nad tym pomyslałem ... ale na pierwszy zut oka wydawało mi sie zbyt .. "mało profesionalne"
... i nie dałem ... ale jak zauwazyles ... to sie zastanowie jeszcze ...
Tak, na mnie strona również zrobiła bardzo pozytywne wrażenie, bardzo dobra robota!;-)
Jeśli natomiast chodzi, o cienie pod paskami...osobiście uważam, że to nie jest wskazane na tej stronie, jakoś mi to nie pasuje...zastanawiam się jedynie nad tym czy nie nadawałoby się tu rozwiązanie, w postaci cienia włączanego przez najechanie na pasek kursorem...kwestia do przemyslenia IMO.
Jeśli natomiast chodzi, o cienie pod paskami...osobiście uważam, że to nie jest wskazane na tej stronie, jakoś mi to nie pasuje...zastanawiam się jedynie nad tym czy nie nadawałoby się tu rozwiązanie, w postaci cienia włączanego przez najechanie na pasek kursorem...kwestia do przemyslenia IMO.
oo widze wiecej kolegów po fachu 
co do menu .. to łoooo pozmienia sie jeszzcze
. .cała ta grafika bedzie sie poszezac .. czcionka tez ... a i będą takie bajery latały
oj zobaczycie .. 
dziekuje za wpisy , pozdrawiam. piszczcie dalej .. bedziemy rozwijac wątek
heh 
co do menu .. to łoooo pozmienia sie jeszzcze
dziekuje za wpisy , pozdrawiam. piszczcie dalej .. bedziemy rozwijac wątek