[Wykonam] Niedrogie i solidne oskryptowanie na Twoją stronę!

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
_Archer_

[Wykonam] Niedrogie i solidne oskryptowanie na Twoją stronę!

Post autor: _Archer_ »

Witam!
Wykonam profesjonalne oskryptowanie na Twoją stronę! Jeżeli potrzebujesz prostego CMSa (skrypt artykułów, newsy i inne bajery typu licznik, wyszukiwarka itp), lub systemu bardziej "wyjątkowego" typu katalogu stron, systemu blogów to dobrze trafiłeś!

:arrow: Dopasuję skrypty do Twojego designu! Jest to idealne rozwiązanie dla osób, które mają już zakupiony layout i nie chcą go zmarnować.

:arrow: Jeżeli nie znasz się na tworzeniu stron www, to pomogę Ci w osadzeniu skryptu na Twojej stronie, a nawet mogę zrobić to za Ciebie! Służe pomocą za pośrednictwem korespondencji e-mail jak i GG!

:arrow: Jestem otwarty na wszelkie negocjacje ceny zlecenia! Przy mniejszych skryptach mogę pójść na wymianę, jednak nie za reklamę! Tej mam już dosyć 8) . Z chęcią przyjmę konto na www itp.

:arrow: Wszelkie zlecenia, pytania i ogólny kontakt proszę wysyłać tylko i wyłącznie na email! ([email protected])

Pozdrawiam!
Archer
[email protected]
ODPOWIEDZ