www.flashka.org/solution/
Re: www.flashka.org/solution/
zupelnie nie widoczne.. nie wiem jak chcesz zeby czlowiek tam cos znalazl.. najpierw pytasz o imie.. wpisalem nacisnalem i nic.. dopiero po odwiezeniu cos sie ruszylo.. potem z 5 min czekalem bo myslalem ze strona sie laduje i dlatego tak ciemno.. dopiero potem zobaczylem ze to juz sie zalaldowalo..
nie wiem jak to oceniac.. strona bardzo bardzo bardzo zbajerowana. ja za czyms takim nie przepadam..
4/10 (za wiedze)
bylo by troszke wiecej gdybym mogl cos z tego rozczytac.. jesli robisz strony sprawdzaj jak wygladaja w dzien przy swietle.. wiem ze w nocy wszystko widac lepiej ale nie kazdy siedzi przy kompie tylko gdy ciemno..
nie wiem jak to oceniac.. strona bardzo bardzo bardzo zbajerowana. ja za czyms takim nie przepadam..
4/10 (za wiedze)
bylo by troszke wiecej gdybym mogl cos z tego rozczytac.. jesli robisz strony sprawdzaj jak wygladaja w dzien przy swietle.. wiem ze w nocy wszystko widac lepiej ale nie kazdy siedzi przy kompie tylko gdy ciemno..
Boże przypomina mi się era pegasusa.
Wszystko lata gdzie chce nie dając się skupić na stronie.
Nie wiem czy chciałeś poszpanować że orientujesz się we Flashu czy nie ale dla mnie ta strona jest w stylu tych pierwszych stron od których każdy zaczyna, czyli jak najwięcej bajerów.
Strona jest fatalna do przeglądania, oraz ma brzydką grafikę
Jestem na NIE
Wszystko lata gdzie chce nie dając się skupić na stronie.
Nie wiem czy chciałeś poszpanować że orientujesz się we Flashu czy nie ale dla mnie ta strona jest w stylu tych pierwszych stron od których każdy zaczyna, czyli jak najwięcej bajerów.
Strona jest fatalna do przeglądania, oraz ma brzydką grafikę
Jestem na NIE
a ja nawet nie moge wlezc na ta strone