oceń taką stronkę
www.kumulacja.pl
wymaga zmian,co zmienić?
[oceń] taka stronka
Re: [oceń] taka stronka
tzn ja uwazam ze to zdjecie z tymi spadajacymi ludzmi nie pasuje. w topie zrob rolovery dla przycisków a dla całego dokumetu pokombinuj z linkami moze ze by sie kolor po najechaniu zmieniał albo cos. stronka czytelna przejrzysta...
mi sie nie podoba - nie lubie takich stron
Zgadzam sie z tym. POzatym powinieneś może popracować nad oprawą graficzną.Yay Gree pisze:tzn ja uwazam ze to zdjecie z tymi spadajacymi ludzmi nie pasuje.
Ja lubię strony przejrzyste, ale tutaj bardzo mnie razi dyproporcja między pustymi placami a miejscami z ciemnymi tłami
Dodatkowo - myślę, że strona byłaby ciekawsza, gdybyś został tylko przy kolorystyce granatowo-żółtej - a tu nagle się wprowadza kolorek zielony, różowo-fioletowy, itp...
Zastanawiałem się też poc mapka z pogodą (chyba żeby wiedzieć czy brać parasol jak się idzie do kolektury) - jak jeszcze dodasz wiadomości z Wprostu, ntowania walut, itp - to zamiast serwisu o tematyce lotto, będzie kolejny serwis o wszystkim i o niczym
Dodatkowo - myślę, że strona byłaby ciekawsza, gdybyś został tylko przy kolorystyce granatowo-żółtej - a tu nagle się wprowadza kolorek zielony, różowo-fioletowy, itp...
Zastanawiałem się też poc mapka z pogodą (chyba żeby wiedzieć czy brać parasol jak się idzie do kolektury) - jak jeszcze dodasz wiadomości z Wprostu, ntowania walut, itp - to zamiast serwisu o tematyce lotto, będzie kolejny serwis o wszystkim i o niczym