www.pracuj.org
zapraszam
[strona]www.pracuj.org
Re: [strona]www.pracuj.org
Co się stało w ucho panu na LOGO??
TOP nie pasuje do reszty
Miejsce "Parę słów do nas" nie ładnie wkomponowane.
Kolor miejsca na wpis emaila w newsletterze do wymiany, wogóle kolory tej strony nie przemawiają do mnie
TOP nie pasuje do reszty
Miejsce "Parę słów do nas" nie ładnie wkomponowane.
Kolor miejsca na wpis emaila w newsletterze do wymiany, wogóle kolory tej strony nie przemawiają do mnie
Zerknąłem na tego kolesia i odrazu exit... i jeszcze ten przemieszczający się banerek.... graficznie - do bani....
Wszedłem na stronę i....
zastanowiłem sie co to znaczy RACUJ ???
Literka P zupełnie nie jest spójna z resztą napisu
Druga rzecz, która jest denerwująca: prawe menu ciągnie się i ciągnie a treści w tym czasie brak
Ale teraz pozytywy - kolorystyka dolnej części strony spokojna, stonowana (zmień tylko górę i dół z niebieskiego na inny kolor)
zastanowiłem sie co to znaczy RACUJ ???
Literka P zupełnie nie jest spójna z resztą napisu
Druga rzecz, która jest denerwująca: prawe menu ciągnie się i ciągnie a treści w tym czasie brak
Ale teraz pozytywy - kolorystyka dolnej części strony spokojna, stonowana (zmień tylko górę i dół z niebieskiego na inny kolor)
ocena
[ - ] jak wyzej: pan z uchem, napis
[ - ] top i stopka stanowia jakby odebna czesc witryny nie kleja sie do reszty kolorystycznie
[ - ] pod topem "ostatnie ogłoszenia" po co tam ten emotionek?, neon tam nie pasuje
[ - ] top i stopka sa szersze niz cala reszta, nie ladnie to wtglada
[ - ] w "parę słów o nas" pojawilo sie kilka "krzaczków" zamiast polskich literek
[ - ] buton statystyk ladniej by wygladal jakby byl wysrodkowany
tak sie ten lay jakos nie klei ;-(
[ - ] top i stopka stanowia jakby odebna czesc witryny nie kleja sie do reszty kolorystycznie
[ - ] pod topem "ostatnie ogłoszenia" po co tam ten emotionek?, neon tam nie pasuje
[ - ] top i stopka sa szersze niz cala reszta, nie ladnie to wtglada
[ - ] w "parę słów o nas" pojawilo sie kilka "krzaczków" zamiast polskich literek
[ - ] buton statystyk ladniej by wygladal jakby byl wysrodkowany
tak sie ten lay jakos nie klei ;-(