Witam, stronka kiolektywa. Zasadniczo ukończona aczkolwiek kila rzeczy zostanie jeszcze poprawionych.
Wiem że narazie strona prawidłowo wyświetla sie tylko w explorerze ( z powodu zastosowania poływającej ramki ) aczkolwiek pracuje juz nad wersją oparna na tabelkach. Zapraszam do oceny dizajnu i całej reszty.
Pozdrawiam
http://www.killout.net
[strona]www.killout.net
Re: [strona]www.killout.net
Skrypt z nawigacja działa tylko na stronie głównej przez co utrudnia poruszanie sie po stronie, wogóle nawigacja mi sie nie podoba
Grafika na stronie też nie zachwyca
Ogólnie nie podoba mi się
Grafika na stronie też nie zachwyca
Ogólnie nie podoba mi się
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
ee tam, mi się podoba
Co tu dużo mówić o nawigacji skoro to nie jest strona informacyjna, w sensie szybkiego dostepu, ale skupiająca określoną grupę osób, więc i ma określony styl, bezpośrednio dopasowany do nich..
Mi się widzi, brawo za odwagę i kreatywność
Co tu dużo mówić o nawigacji skoro to nie jest strona informacyjna, w sensie szybkiego dostepu, ale skupiająca określoną grupę osób, więc i ma określony styl, bezpośrednio dopasowany do nich..
Mi się widzi, brawo za odwagę i kreatywność
Mi się na tej stronie nie podoba ta dwujęzyczność, troche angielskiego troche polskiego
Ale tak poza tym nie jest źle.
proggresive w najgoszym wydaniu.....
Jakoś tako dziwne... z jednej strony coś w tym jest z drugiej - wykonanie woła o pomstę... gdybyś zrobił to we flashu albo przynajmniej na JEDNEJ stronie a nie w wyskakującym okienku.... przez to jest tak "ciasna" i źle się ją odbiera...
Sorki ale nie mam nastroju do wyliczanki.... pracuj pracuj... może coś z tego wyjdzie....
Sorki ale nie mam nastroju do wyliczanki.... pracuj pracuj... może coś z tego wyjdzie....