[strona]www.killout.net

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
rollmyjoint

[strona]www.killout.net

Post autor: rollmyjoint »

Witam, stronka kiolektywa. Zasadniczo ukończona aczkolwiek kila rzeczy zostanie jeszcze poprawionych.

Wiem że narazie strona prawidłowo wyświetla sie tylko w explorerze ( z powodu zastosowania poływającej ramki ) aczkolwiek pracuje juz nad wersją oparna na tabelkach. Zapraszam do oceny dizajnu i całej reszty.

Pozdrawiam

http://www.killout.net
Siwy_PO
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: [strona]www.killout.net

Post autor: Siwy_PO »

Skrypt z nawigacja działa tylko na stronie głównej przez co utrudnia poruszanie sie po stronie, wogóle nawigacja mi sie nie podoba
Grafika na stronie też nie zachwyca
Ogólnie nie podoba mi się
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dawid Kulbaka »

ee tam, mi się podoba

Co tu dużo mówić o nawigacji skoro to nie jest strona informacyjna, w sensie szybkiego dostepu, ale skupiająca określoną grupę osób, więc i ma określony styl, bezpośrednio dopasowany do nich..

Mi się widzi, brawo za odwagę i kreatywność :wink:
boruta_m
Nowy
Nowy

Post autor: boruta_m »

Mi się na tej stronie nie podoba ta dwujęzyczność, troche angielskiego troche polskiego :? Ale tak poza tym nie jest źle.
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: Yay Gree »

proggresive w najgoszym wydaniu.....
Vic
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Vic »

Jakoś tako dziwne... z jednej strony coś w tym jest z drugiej - wykonanie woła o pomstę... gdybyś zrobił to we flashu albo przynajmniej na JEDNEJ stronie a nie w wyskakującym okienku.... przez to jest tak "ciasna" i źle się ją odbiera...

Sorki ale nie mam nastroju do wyliczanki.... pracuj pracuj... może coś z tego wyjdzie....
ODPOWIEDZ