Oceniamy strone WEBINSIDE !!!

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
swmikolaj21
Nowy
Nowy
Kontakt:

Oceniamy strone WEBINSIDE !!!

Post autor: swmikolaj21 »

Nie wiem czy ktos juz wpadl na ten pomysl.....

Oczywiscie po wzgledem layoutu jedynie.

No bo na przyklad ten top na forum to podoba wam sie??

Bo wg mnie to pare oklepanych efektow z photoshopa, bez pomyslu ogolnie, powinn i zrobic cos innego, od nowa :wink:

Ciekawy jestem opini innych
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Re: Oceniamy strone WEBINSIDE !!!

Post autor: Dawid Kulbaka »

Mi się podoba, ale przyłączam sie do wypowiedzi, ze można by odswiezyc design, tzn. zrobic ładniejszy i kompletnie od nowa :lol:

Jesli chodzi o całosc, to tez nie jest zle, ale i tak przydało by się inaczej zrobić, jakies koncepcje po głowie mi chodzą juz, mozecie napisac co by sie przydało w układzie/funkcjonalnosci/grafice (ktora i tak kcemy ograniczyc do minimum)...
Siwy_PO
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Siwy_PO »

Układ strony jak najbardziej powinien zostać taki jaki jest - no może jakaś tam tabelke na górze można dać na jekiegoś newsa tygodnia ale to jest wsumie zbędne.
Co do grafiki to nie można przesadzać, przecież ta strona ma przekazywać informacje i uczyć, a nie rozwalać długo ładującą się grafiką.
Logo można odświeżyć, bo już się znudziło.

Ogólnie strona pod każdym względem mi sie podoba.
Prosto i czytelnie
Halszczak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Halszczak »

Matko przenajświętsza!!!! Przepraszam, że pytam, ale o co chodzi????????
Strona jest jak najbardziej w porządku, to że się komuś top nie podoba to jego sprawa i ostatecznie może go nie oglądać. Jak chcecie bajerów to proszę tu i tu i jeszcze tu, ale odczepcie się od tej witryny. Czy wszyscy mamy podążać za najnowszymi "tryndami"?
swmikolaj21 pisze:Bo wg mnie to pare oklepanych efektow z photoshopa, bez pomyslu ogolnie, powinn i zrobic cos innego, od nowa
a, że zapytam, co?
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: Yay Gree »

zgadzam sie mi ten design wydaje sie jak najbardziej na miejscu, jest bardzo funkcjonaly (i tutaj mozna wymieniac + ), ja bym sie zastanowił nad promocją forum w internecie a nie nad tym ze czas na zmiane interfejsu :/
ODPOWIEDZ