[Pulpity] Wasze środowisko pracy
[Pulpity] Wasze środowisko pracy
Zapraszam do podzielenia się screenshotami swych pulpitów. Osobiście jestem ciekaw, jak to u Was wygląda. Na zachetę moje: http://nsig.republika.pl/snapshot7.png
Re: [Pulpity] Wasze środowisko pracy
Jak kupie baterie do apartatu to pokaże środowisko pracy ogółem.. 
Jak ktoś ma problem z wrzucaniem zdjęć to tutaj
www.devianart.com www.imageshack.us
Jak ktoś ma problem z wrzucaniem zdjęć to tutaj
www.devianart.com www.imageshack.us
jak posprzatam pulpit (ikonki wychodza mi poza ekran
:D) to sie pochwale :]
yhmt ... KDE aa fuuu. Przecież to takie do windowsa podobne 
Ja wolę mroczniejsze kilmaty:
http://victorian.republika.pl/screenshot.png
Czy TO nazywasz podobnym do winszajsu? Większość elementów jest półprzezroczystych, łącznie z kursorem... Podświetlane ikonki (po najechaniu na nie), wirtualne pulpity, menu K w dowolnym miejscu ekranu (a nie tylko nad buttonem K), zwijane okna...... a podobno to windows jest multimedialny .....
http://victorian.republika.pl/screenshot.png
Czy TO nazywasz podobnym do winszajsu? Większość elementów jest półprzezroczystych, łącznie z kursorem... Podświetlane ikonki (po najechaniu na nie), wirtualne pulpity, menu K w dowolnym miejscu ekranu (a nie tylko nad buttonem K), zwijane okna...... a podobno to windows jest multimedialny .....
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
Czy masz licencję na użytkowanie tego zdjęcia na tapecie? twoje motofilskie zainteresowania doprowadzą cie przed sąd kiedyś.... (moja grafika na tapecie jest legalna, bo jest free
)
Bo GNOME i Xfce jest lepsze :]
a KDE ogólnie kojarzy mi sie z windowsem i tyle ;]
a KDE ogólnie kojarzy mi sie z windowsem i tyle ;]
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
Hahaha...wixor pisze:Czy masz licencję na użytkowanie tego zdjęcia na tapecie? twoje motofilskie zainteresowania doprowadzą cie przed sąd kiedyś.... (moja grafika na tapecie jest legalna, bo jest free)
Jesli tapeta jest udostepniana przez osobę, która zrobiła to zdjęcie, to jest w 100% legalna, a z tym własnie tak jest. Te komentarze co do legalności to pewnie przez to, że uzywam Winowsa... No cóż, ja nie mogę używać Linuxa, choć nie wiem jak bym chciał. programy z których na co dzień korzystam są robione tylko pod win.
To jest bodajże windows z zainstalowanym Blackbox lub innym boxem. Być może jakaś inna alternatywna powłoka. Ale to menu pod prawym/lewym przyciskiem jest charakterystyczne dla boxów. Zdradził cie widok GIMP. Nie jest pisany w Javie więc takie wigety odpadają. A Trzy przycziski w rogu okienka mają charakterytyczny dla Classic wygląd
Pozatym ikonki w Tray, Steronik A4Tech, NVIDIA, dzwięk, język itp.
Sami powiedzcie czy ja nie mam mani na tym punkcie
Zgadłem
ja tam pracujac w wiekszosci przypadków przewalam sie przez Mac OSa a ze nie mam w domu makówki to sami rozumiecie 
Chyba sobie jaja raczysz robić...iniside pisze:yhmt ... KDE aa fuuu. Przecież to takie do windowsa podobne
Do windowsa podobne jest może dmyślnie (a'la to, co u wixora, aczkolwiek on ma nieco zmodyfikowane). Moje nie jest podobne do niczego