[LAYOUT]PSV Eindhoven....

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
beno
Nowy
Nowy
Kontakt:

[LAYOUT]PSV Eindhoven....

Post autor: beno »

Oceńcie:
click
v_c

Re: [LAYOUT]PSV Eindhoven....

Post autor: v_c »

Jak tu cokolwiek ocenić:?:
:arrow: Bardzo słaba grafika, szczególnie top
:arrow: Kolorystyka powinna być bardziej kontrastowa i wg mnie jeszcze jeden kolor zmieniłby tu troche...
:arrow: Wszystko takie jakieś kwadratowe i schemtyczne...

Słabiutko... 3/10

Pozdro.
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: Yay Gree »

widze ze kolega powyzej punktuje podobnie jak ja :roll:

:idea: ode mnie:

:arrow: na upartego za ciemne pastelowe kolory, tzn abu je prawidowo uzyc musiałbys duuzo kombinowac.
:arrow: strona ma charakter rastrowy, ale jak dla mnie nie powinienes przesadzac ze scieciami krawedzi i z kolorami obramowania.
:arrow: ramki sa za ostre kolorystycznie, tzn za ciemne w stosunku co do ich otoczenia.
:arrow: brak przejscia pomiedzy "własciwa grafika" a tłem strony
:arrow: grafika w topie jakas taka elementarna i składana, moze by ja troche ozywic, a nie dusic tym brzoskwiniowym kolorem...piłka nozna to przeciez boisko i zielona trawa.
:arrow: jakas waska ta strona ja bym dołozył tak po 20-30px z lewej i prawej
:arrow: left menu: bardzo ubogie i ciemne (wypunktowanie kropkami czesem jest naprawde ok ale nie w tym przypadku - przeciez mozesz narysowac jakis punktor)
:arrow: powinienes jakos inaczej rozwiazac nagłówki w lewy menu. tzn czcionka jest za mała, i mozna by tam jakies poprzeczne belki zastosowac, gradient w tle tez jest takim srednim pomysłem (prznajmniej przy tej tonacji kolorów)
:arrow: dno (bottom) strony nietypowe, niestylowe brak miejsca na istotne elementy.
:arrow: menu w topie jest tez bardzo ubogie: mała czcionka, brzydki kolor gradientu (taki nierealistyczny)
:arrow: strona "klatka" zamknieta w ryzy czarnych lini :/

moje zdanie......no cóz nalezy kombinowac moze pomoze zmiana koloru, tak jak mówiłem to jest (chyba) stronka o footballu wiec moze troche zieleni, albo przynajmniej cos w barwach klubu et.
osobiscie (podkreslam to jest moja opinia), strona nie podoba mi sie.
moze powinienes wczesniej pooglada strony innych klubów czy organizacji piłkarskich, i podpatrzyc (nie znaczy kopiowac czy powielac) kilka motywów.

no to ode mnie tyle jak cos to jeszcze sie przyczepie, powodzenia.
Siwy_PO
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Siwy_PO »

Dodam jeszcze, że TOP jakoś nieregularnie pocięty z lewej jak i z prawej strony. To samo tyczy się bocznego menu.
Górną nawigacje strasznie słabo i niewyraźnie widać.
Miejsce na screen chyba za małe, jak już musi być to może 120px x120px.
W Topie z lewej strony źle wyeksponowane miejsce na adres strony.
beno
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: beno »

Ok :)
Silverstorm
Kontakt:

Post autor: Silverstorm »

do kitu bez urazy.