Oceńcie:
click
[LAYOUT]PSV Eindhoven....
Re: [LAYOUT]PSV Eindhoven....
Jak tu cokolwiek ocenić:?:
Bardzo słaba grafika, szczególnie top
Kolorystyka powinna być bardziej kontrastowa i wg mnie jeszcze jeden kolor zmieniłby tu troche...
Wszystko takie jakieś kwadratowe i schemtyczne...
Słabiutko... 3/10
Pozdro.
Słabiutko... 3/10
Pozdro.
widze ze kolega powyzej punktuje podobnie jak ja
ode mnie:
na upartego za ciemne pastelowe kolory, tzn abu je prawidowo uzyc musiałbys duuzo kombinowac.
strona ma charakter rastrowy, ale jak dla mnie nie powinienes przesadzac ze scieciami krawedzi i z kolorami obramowania.
ramki sa za ostre kolorystycznie, tzn za ciemne w stosunku co do ich otoczenia.
brak przejscia pomiedzy "własciwa grafika" a tłem strony
grafika w topie jakas taka elementarna i składana, moze by ja troche ozywic, a nie dusic tym brzoskwiniowym kolorem...piłka nozna to przeciez boisko i zielona trawa.
jakas waska ta strona ja bym dołozył tak po 20-30px z lewej i prawej
left menu: bardzo ubogie i ciemne (wypunktowanie kropkami czesem jest naprawde ok ale nie w tym przypadku - przeciez mozesz narysowac jakis punktor)
powinienes jakos inaczej rozwiazac nagłówki w lewy menu. tzn czcionka jest za mała, i mozna by tam jakies poprzeczne belki zastosowac, gradient w tle tez jest takim srednim pomysłem (prznajmniej przy tej tonacji kolorów)
dno (bottom) strony nietypowe, niestylowe brak miejsca na istotne elementy.
menu w topie jest tez bardzo ubogie: mała czcionka, brzydki kolor gradientu (taki nierealistyczny)
strona "klatka" zamknieta w ryzy czarnych lini :/
moje zdanie......no cóz nalezy kombinowac moze pomoze zmiana koloru, tak jak mówiłem to jest (chyba) stronka o footballu wiec moze troche zieleni, albo przynajmniej cos w barwach klubu et.
osobiscie (podkreslam to jest moja opinia), strona nie podoba mi sie.
moze powinienes wczesniej pooglada strony innych klubów czy organizacji piłkarskich, i podpatrzyc (nie znaczy kopiowac czy powielac) kilka motywów.
no to ode mnie tyle jak cos to jeszcze sie przyczepie, powodzenia.
moje zdanie......no cóz nalezy kombinowac moze pomoze zmiana koloru, tak jak mówiłem to jest (chyba) stronka o footballu wiec moze troche zieleni, albo przynajmniej cos w barwach klubu et.
osobiscie (podkreslam to jest moja opinia), strona nie podoba mi sie.
moze powinienes wczesniej pooglada strony innych klubów czy organizacji piłkarskich, i podpatrzyc (nie znaczy kopiowac czy powielac) kilka motywów.
no to ode mnie tyle jak cos to jeszcze sie przyczepie, powodzenia.
Dodam jeszcze, że TOP jakoś nieregularnie pocięty z lewej jak i z prawej strony. To samo tyczy się bocznego menu.
Górną nawigacje strasznie słabo i niewyraźnie widać.
Miejsce na screen chyba za małe, jak już musi być to może 120px x120px.
W Topie z lewej strony źle wyeksponowane miejsce na adres strony.
Górną nawigacje strasznie słabo i niewyraźnie widać.
Miejsce na screen chyba za małe, jak już musi być to może 120px x120px.
W Topie z lewej strony źle wyeksponowane miejsce na adres strony.
-
Silverstorm
- Kontakt:
do kitu bez urazy.
*aftar - ucz sie photoshopa
*aftar - ucz sie photoshopa