[photoshop] problem z tutorialami !

Wszystko, co związane z grafiką, przygotowaniem projektów www, jej optymalizacją oraz tworzeniem reklam internetowych.
sancez

[photoshop] problem z tutorialami !

Post autor: sancez »

Witam!

Mam problem, ktory doprowadzil mnie juz na skraj zdenerwowania.... Chcialem skorzystac z tutoriali ze strony webinside, jednak nawet gdy postepuje wg kolejnych punktow tutoriala efekt koncowy nie jest taki jaki powinien byc... Mam wersje photoshopa 6.0, a wec troche stara. Konkretnie to chcialem zrobic przyciski oraz menu.... Prosze, pomozcie bo chyba zwariuje....
Siwy_PO
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: [photoshop] problem z tutorialami !

Post autor: Siwy_PO »

Przy menu pewnie masz problem z zaznaczonym obszarem.
Musisz go wyciąć.
A tak wogóle skonkretuj o jaki problem Ci chodzi
sancez

no np tworze przycisk na strone. jednak nie wychodzi on tak jak powinien... mimo ze robie tak jak w tutorialu...
Siwy_PO
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Siwy_PO »

Powiedz w którym momencie, tutorial sprawia Ci kłopot no i daj linka o jaki tutorial chodzi
sancez

chyba sie nie zrozumielismy... tutorial nie sprawia mi zadnych trudnosci... po prostu gdy wykonam caly tutorial krok po kroku to efekt nie jest taki jak byc powinien, przycisk nie wyglada tak jak w tutorialu.

http://www.webinside.pl/webdesign/tutoriale/131

EDIT:

Niestety, ale za pomocą tego tutka nieda sie zrobic tego przycisku. W tym tutorialu sa zmienione ustawienia mieszania i przycisk wychodzi prawidlowo.

http://www.ps.swiatobrazu.pl/metalowe/metalowe.php

Dzieki za udzielone rady.
ODPOWIEDZ