Strona pod ocene

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Balas
Moderator
Kontakt:

Strona pod ocene

Post autor: Balas »

Prosilbym o ocene i wskazówki co do tej strony (logo flash... w trakcie animacj :) )
ZDJECIE SITE'a
Narazie nie mam opublikowanej stronki w sieci wiec musze dac tylko zdjecie :wink:
Hawk
Przelotem
Przelotem

Re: Strona pod ocene

Post autor: Hawk »

:arrow: te biale paski na czerwonym tle IMHO nie pasuja, podobnie jak ludziki przy napisie Portal
:arrow: oklepany uklad

Pomysl nad czyms bardziej oryginalnym np. http://www.homeworld2.com/homeworld2.jsp niby tez portalopodobne a wyglada ciekawiej.
Balas
Moderator
Kontakt:

Post autor: Balas »

to jest styl do php-fusion wiec chyba uklad taki zostanie :) a tych ludzikow tam nie bedzie :D do nawigacji tylko ten pasek u gory :wink: sprobuje te paski biale zostawic :D ale prosilbym o ocene od 1-10 :P to bym widzial na czym stoje

PS. chodzi o te paski wokol loga ??
Hawk
Przelotem
Przelotem

Post autor: Hawk »

OnE.Killer pisze:chodzi o te paski wokol loga
O te kolo poziomego menu, moze jakbys tam dal taki sam gradient jak w menu to by lepiej wygladalo.
OnE.Killer pisze:prosilbym o ocene od 1-10
Z ocena wolalbym sie wstrzymac dopoki nie pokazesz dzialajacej wersji, ale...Twoj site to nic specjalnie odkrywczego (jesli chodzi o uklad), ale wyglada poprawnie; tak gdzies na 6/10.
cfaniak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: cfaniak »

Kolejny portal, wiec nie ma tu szczerze nic rewelacyjnego, jedyne co mi sie nawet podoba to top stronki i ogólnie kolorystyka. W skali 10 ja bym dal 4
jar

Post autor: jar »

coś mi się zdaje, ze to będzie strona jakich wiele - jeżeli chcesz trafić w 10 - spróbuj zrobić coś bardziej oryginalnego.
ale oceniając to co jest - nie jest źle - po za poprawkami, o których już pisali przedmówcy proponowałbym rozjaśnić dół strony (czyli wszystko z tekstami - będzie sie lepije czytało
peterson
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: peterson »

top ujdzie w tloku

reszta wielkie nieporozumienie
ODPOWIEDZ