www.mehico.webpages.pl
www.mehico.webpages.pl
www.mehico.webpages.pl [ale tak szczerze co jest w niej denerwujące , czy wartow ogóle prowdzic tą nadbudówkę pod mój program ?[
Re: www.mehico.webpages.pl
To czy warto to musisz sam zdecydowac:) Moim zdaniem warto:P. Nie wiem moze sie myle ale gdzies widzialem juz taka stronke, grafika jest Twoja? Do strony nie mam zastrzeżen bo wg mnie jest bardzo przyjemna. Jedyne co bym zmienil to usunal countomat.com pokazujacy sie w lewym gornym rogu. W ogole nie pasuje. Jak juz chcesz go miec to jakos umiesc go w bardziej odpowiednim miejcu, moze gdzies w butonnach czy cos.
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Strona według mnie jest bardzo przyjemna dla oka i estetycznie wykonana. Nie panuje na niej bałagan i chaos więc jest to dla niej kolejny plus. Wykonanie też jest dobrze.
9+/10
9+/10
dobra strona, razi brak flasha, ale to moje zdanie. nie czepiam sie bo od strony graficznej nie ma czego.
według mnie jasna, dobra, przejrzysta strona, którą aż miło oglądać. Na tle innych szarych lub czarnych - jestem pewien, że do niej ludzie wrócą (oczywiście zadbaj teraz o zawartość merytoryczną)
-
peterson
- Przelotem

- Kontakt:
ciekawa strona chociaz po wejsciu nie wiadomo gdzie patrzec
zbyt zlane ze soba elementy w tresci
blada kolorystyka i czegos brakuje w lewym gornym rogu - loga? nazwy?
o czym w ogole jest ta strona?
ps. flash nie jest elementem decydujacym o jakosci strony
zbyt zlane ze soba elementy w tresci
blada kolorystyka i czegos brakuje w lewym gornym rogu - loga? nazwy?
o czym w ogole jest ta strona?
ps. flash nie jest elementem decydujacym o jakosci strony