[Strona] www.przegladaj.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
mario-imn

[Strona] www.przegladaj.pl

Post autor: mario-imn »

Proszę o opinie co do strony oraz o komentarze pozytywne i negatywne. A także propozycje na ulepszenie serwisu www.przegladaj.pl

Wiele ciekawych i przydatnych funkcji dostępnych po zalogowaniu.

Proszę o zamieszczenie ogłoszeń przez wszytkich tych którzy mają coś do zaoferowania.
10 zł na swoje konto w serwisie www.przegladaj.pl otrzymuje każdy kto opublikuje bezpłatne ogłoszenie
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: [Strona] www.przegladaj.pl

Post autor: slaveman »

strona nie ciekawa i chaotyczna ale jak mają wyglądać ogłoszenia :lol:
Cyr4x
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Cyr4x »

- Na tabelach (aż się tam prosi o divy).
- Niezgodna ze stadardem.
- Brak doctype (co wiąże się z powyższym punktem)!
- Wszechobecny bałagan.

+ Typografia.
mario-imn

Post autor: mario-imn »

Na tabelach (aż się tam prosi o divy).
Jestem tu nowy wiec czy mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodzi z tym divy?

- Niezgodna ze stadardem.
O jakie standardy chodzi?
Strona została wykonana według zlecenia i wytucznych zleceniodawcy. O jakie standardy ci chodzi?

- Brak doctype (co wiąże się z powyższym punktem)!
J/w o co chodzi z tymi doctype?

- Wszechobecny bałagan.
Proponuje się zapoznać ze stroną . Na stronie głównej masz wybór poszczególnych działów. Wybierając poszczególna zakładke przechodzisz do działu który cie interesuje klikajac w logo powraca się do strony głownej.
Wydaje mi sie że to jest jasne i przejżyste . Jak kogoś interesuje motoryzacja wybiera auto-moto i tu ma wszystko w działach nieruchomości , drobne i biznes są podkategorie które zawiertaja wszytko co dotyczy działu głównego.Troszevczkę komunikacja jest inna po zalogowaniu na swoim koncie. Czy wogóle zalogowany byłeś na koncie?
Dzięki za opinę ale "Wszechobecny bałagan." ale wolałbym jakieś szczegóły tej twojej krytyki. Jeżli coś jest nieupożadkowane to co? Co byś zmienił? Co byś usunął? Co byś dodał?

+ Typografia.
O wytłumaczenie "typografia " również proszę
Tabasco
Nowy
Nowy

Post autor: Tabasco »

ja tez twierdze ze jest tam balagan tylko ze mi nie chodzi o nawigacje a konkretnie o wyglad tej tabelki ze wszytkimi linkami a ty piszac post wczesniej wyjasniales sprawe owej nawigacji nie o to chodzilo poprzedniemu koledze ktory ocenial twoja strone tak mi sie przynajmniej wydaje i to jest tylko moja prywatna ocena :roll: :-D a przy okazji poczytaj kurs 8) dowiedz sie o znaczniku DIV a doctype pokazuje poprostu w jakim standardzie jest pisana strona czyli przed znacznikiem META powinienes zamiescic taki kod

Kod: Zaznacz cały

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
jeszcze raz polecam czytanie kursy :roll: 8) pozdrawiam i zycze sukcesow :-D
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Post autor: Bartosz Olszewski »

Straszny chaos :!: Wrzucone tam wszystko i nic nie trzyma się kupy, "nakićkane" tyle ile było tyle weszło :) Graficznie to mi się podoba, ale nawigacja na tej stronie jest do bani.
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: slaveman »

Popieram wszystki na stronie jesat ogromny chaos. i moim zdaniem nie ma co sie kłucić z kolega skoro on i tak niewie jak to poprawić bo to jest gotowy szblon a on nie mam pojecia co znim zrobić. A co dobłędów w kodzie to sie nie dziwie że są skoro koles ktory ledwo zna HTML-a kombinuje w PHP i bazach danych.
Dla mnie jest to lamerstwo dawać do oceny nie swoją prace
ODPOWIEDZ