Może jest ktoś odwazny i sie przyzna. A jak nie to polecam dla osoby która to napisała artykół www.paula.xxlteam.net/index.php?id=php&max=0 prosze o szczegulne zwrucenie uwagi na ostatnie z danie tego artykułu
Oj widsze że ktos z tego forum bardzo brubuje mi zepsuć strone ale chyba mu coś nie wychodzi wprowadziłem pewne zmiany zgodnie z zaleceniami kolegi który tu juz pisał no i stało sie pan dureń ktury pruguje wpisac bezsensowne wpisy nie umie tego zrobić dodawac toturiale musze sam no ale co zato pan pajac niec nie zrobi głupiego
slaveman: Zamiast obgadywać tych, co ci wklejają (z powodzeniem niekiedy) tagi do chata, to zabezpiecz ten skrypt - po pierwsze porządnie, po drugie tak, żeby się nie sypał w przypadku znaków wymagających (a czasem nie wymagających) specjalnego kodowania.
Wykasowałeś mojego posta z przed kilku tygodni, ale bug, który tam było widać dalej istnieje :/
Czemu pozwalasz edytować / dodawać posty bezpośrednio do bazy, a nie ograniczasz tego tylko do formularza?
Jeśli to wisi rzeczywiście w jakimś radiu, to radze jak najszybciej poprawić, zanim im ktoś taki numer wykręci :/
Ostatnio zmieniony pn lis 21, 2005 10:53 am przez viraptor, łącznie zmieniany 1 raz.
Top się nadaje do strony o komiksach, a nie programowaniu. Znaczki w menu zamazują litery (zmniejsz jedno, albo zwiększ drugie), przez co ono (menu) jest faktycznie radioaktywne.
P.S.
Nie denerwuj się tak chłopie...
Aha - tak wogóle to ładnie to tak łamać ludziom hasła do gg?
Pani od "Lilyanne Evans" chciałaby wiedzieć pewnie, że masz jej hasło - mam jej przekazać informacje?
Script kiddie...
A i są jescze dwie wazne żeczy ta pani to moja kuzynka a podrugie sama sobie złamała hasło ja nic nie zrobiłem no i przeczytaj co pisze w stopce tej strony
Bez urazy, ale stajesz się po prostu nudny, czy Ty nie liczysz przypadkiem na to, że wejścia spowodowane ponowieniem prośby o ocenę przysporzą Ci punktów w systemie lojalnościowym Helionu?
Zaskocz nas kiedyś i albo zrób dobrą stronę albo zastosuj się do wskazówek w ocenach i naprawdę popraw starą. Na razie to jest beznadzieja.