[Layout] Evoker's portfolio
[Layout] Evoker's portfolio
delete
Ostatnio zmieniony pt lut 13, 2009 9:43 pm przez Evoker, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [Layout] Evoker's portfolio
Jak ja kocham reklame PRV i ramki... blech... :/
Za ciemno... za male okno do tekstu i ta ramka
Ty robisz style pod CMS'y (z portfolio to wywnioskowalem
) i tyle jest z tego PHP.
i wogole jak mozna projektowac style pod PHP
wytlumacz mi
To jakis system CMS i pod niego robisz style ?? xD
Za ciemno... za male okno do tekstu i ta ramka
To mnie rozbawilo. A wiesz czemu ?? Bo nie wiesz co robiszOd niedługiego czasu zajmuję się projektowaniem stron i styli pod PHP
Minus za strone opartą na ramkach.
delete
Ostatnio zmieniony pt lut 13, 2009 9:43 pm przez Evoker, łącznie zmieniany 1 raz.
To byla ironiaTo jakis system CMS i pod niego robisz style ?? xD
A tak wogole to sie nie robi stylow pod PHP bo PHP to jezyk programowania
PS. Lubie sie czepiac szczegolow
delete
-
rafcio8405
- Nowy

- Kontakt:
PHPBB to skrypt napisany w języku PHP więc nie na miejscu jest ten skrót myślowy to tak jak wźąść (ok przyznaje się do błędu napisałem wziąść ale godzina 2 w nocy prosze mi wybaczyćEvoker pisze:Bynajmniej. W portfolio umieściłem również kilka template'ów pod fora na phpbb, a to, jak pozwolę sobie powtórzyć za wikipedią
Styl pod php = skrót myślowy, choć widać lepiej pisać prosto...http://pl.wikipedia.org/wiki/Phpbb pisze: phpBB to aplikacja internetowa napisana w języku skryptowym PHP służąca do tworzenia systemu forów dyskusyjnych dostępnych przez strony WWW.
Obie formy niestety są błędne: należy pisać "wziąć"
Ostatnio zmieniony śr sty 11, 2006 8:44 am przez rafcio8405, łącznie zmieniany 1 raz.
delete
Ostatnio zmieniony pt lut 13, 2009 9:44 pm przez Evoker, łącznie zmieniany 1 raz.
Stronka jest nawet prosta ale przynajmniej mnie sie podoba. Element graficzny i menu jest bardzo fajne. Minusem sa te ramki. Radze z nich zrezygnowac, sa po prostu niepraktyczne. Generalnie wszystko jest w miare przejrzyste. Strone oceniam w skali 10 na 5.