[ocena] Fistach Land
[ocena] Fistach Land
Witam i serdecznie zapraszam na www.fistachland.prv.pl Strona stworzona dla was. To wy decydujecie co tam ma się znaleźć. Zapraszam . Zaglądajcie i oceniajcie. Liczę na was.
Re: [ocena] Fistach Land
jeśli chodzi o grafikę to może być, może się podobać.
wnieś kilka poprawek i będzie całkiem całkiem.
tylko nie wiem po co zrobiłeś tą stronkę?
z tego co widziałem, a byłem na tej stronce tylko kilka minut to jest stronka typu Home Page, czyli strona domowa. a jak w wielu takich przypadkach nie wnoszą one nic. tak jest również w tym przypadku.
nie wiem, może chciałeś zrobić portfolio...........
wnieś kilka poprawek i będzie całkiem całkiem.
tylko nie wiem po co zrobiłeś tą stronkę?
z tego co widziałem, a byłem na tej stronce tylko kilka minut to jest stronka typu Home Page, czyli strona domowa. a jak w wielu takich przypadkach nie wnoszą one nic. tak jest również w tym przypadku.
nie wiem, może chciałeś zrobić portfolio...........
Ta strona dopiero ma 3 miesiące
. Dałem tu ten post własnie po to żebyście podpowiedzieli mi co tam dać, co jest potrzebne i co będzie odwiedzane. Cieszę się że przynajmniej wykonanie się podoba ( jakie poprawki??). Czekam na jakieśp ropozycje
No wykonanie się podoba. Lecz co do zawartości........to nie rób strony o wszystkim. Wybierz sobie jakiś cel. Czy to ma być strona domowa (info o tobie i twoich zainteresowaniach - to jednak zły pomysł, bo kto ma chęć oglądać HomePage?), czy twoje portfolio (to już lepszy pomysł, jeśli tworzysz strony WWW), czy o czymś innym. Lepiej zrobić jakiś tematyczny serwis, który coś wniesie do polskiego (i nie tylko) Internetu.
Rzeczywiście. Wcześniej nie występywał error (a przynajmniej go nie zauważyłem). Mi jednak stronka się ładuje, tylko, że w IE widać ikonkę błędu w pasku statusu. W dodatku wyskakuje popup z Interii.lqx pisze:No niestety u mnie strona się nie załadowała bo wystąpił error
Fajne nie ma nic do zarzucenia. Tylko nie wiem co coś mi sie nie podoba dlatego 7/10.
Tak preloader mówi "nie wchodź"
Ale jak weszłem cczekała na mnie miła niespodzianka
Tylko: Mogłby by być zew. cienie. i trzeba czcionke dać mniejsza na treść. No i to menu mnie wkurza
7=/10
7=/10
Mnie sie bardzo podoba, tez taka chce
Jedna rzecz mi sie nie spodobala - jak amsz galerie motorow to obrazki sa za przyciemnieniem, tak samo w downloadzie ikony. Troche mi sie to nie podoba. Wolalabym, zeby sie rozjasnialo to na co najezdzam kursorem, bo slabo jest widoczne.
Druga rzecz to zawartosc - nic tam praktycznie nie ma. Przypomina barok - przerost formy nad trescia
Tylko ta grafika, mniam....
8/10
Jedna rzecz mi sie nie spodobala - jak amsz galerie motorow to obrazki sa za przyciemnieniem, tak samo w downloadzie ikony. Troche mi sie to nie podoba. Wolalabym, zeby sie rozjasnialo to na co najezdzam kursorem, bo slabo jest widoczne.
Druga rzecz to zawartosc - nic tam praktycznie nie ma. Przypomina barok - przerost formy nad trescia
8/10
-
Mayhen
- Nowy

- Kontakt:
Ogólnie bardzo ładna.
Możnaby pomyśleć nad zwiększeniem wielkości pola z tekstem.
--------
7+/10
Możnaby pomyśleć nad zwiększeniem wielkości pola z tekstem.
--------
7+/10
minusy wg. mnie
- error w 16 linii
- popup
- pośby a nie prożby
- ciezko sie laduje.. czekam i czekam..
- strona prywatna o motorach, karate, bonsai, muzyce, - no fajnie.. karate i bonsai nie znalazlem
)
wydaje mi sie ze pani po lewej stronie to znana aktorka filmow XXX ale moge sie mylic.. myle sie?
- error w 16 linii
- popup
- pośby a nie prożby
- ciezko sie laduje.. czekam i czekam..
- strona prywatna o motorach, karate, bonsai, muzyce, - no fajnie.. karate i bonsai nie znalazlem
wydaje mi sie ze pani po lewej stronie to znana aktorka filmow XXX ale moge sie mylic.. myle sie?
starsi uzytkownicy znaja mnie z tego, ze bardzo podobaja mi sie niemalze wszystkie strony wykonane w technice Flash. Nie inaczej jest i tym razem. 8/10 za male bledy typu literowki. Pomyslalbym tez nad wysrodkowaniem "sajtu" 
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Jeżeli wejdzie się w poddział Download to wtedy na piękna pani nie komponuje się z menu rozsuwającym się z poddziałami Download'u.
Przy okazji jak i koledzy wyżej stwierdze, że strona dość długo się ładuje. Poleciłbym Ci przeniesienie jej na szybszy serwer.
Przy okazji jak i koledzy wyżej stwierdze, że strona dość długo się ładuje. Poleciłbym Ci przeniesienie jej na szybszy serwer.
Komentarz:
+ ładna miła dla oka
- Określ jakoś bliżej tematykę tej strony
Werdykt: Dobra robota!
Ocena: 8/10
+ ładna miła dla oka
- Określ jakoś bliżej tematykę tej strony
Werdykt: Dobra robota!
Ocena: 8/10