[Design] www.dnawrot.webas.pl/cemetery/

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
goodghost

[Design] www.dnawrot.webas.pl/cemetery/

Post autor: goodghost »

Co sądzicie o tym designie?

http://www.dnawrot.webas.pl/cemetery/

Pozdrawiam
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Re: [Design] www.dnawrot.webas.pl/cemetery/

Post autor: Yay Gree »

wieesz co w sumie nie jest zle... ale..

:arrow: zbiłeś straszliwie text, jak bedzie on wyglądał bez antyaliasingu?
:arrow: wnosze o zrobienie nagłówków, tyt.menu etc. innym krojem czciąki (kolor mógłby byc inny co powiesz na złoty??)
:arrow: jesli tojest strona az tak mroczna to czemu nio uzycby tu textur marmuru albo kamienia?? a reszte wykonczyc (metolowo) złotymi obramówkami.
:arrow: looknij na te fonty do nagłówków
klik
:arrow: glowy jako obramowanie odpadają....
:arrow: left i right border powinienes jakos ograniczyc, tzn zamknąc tak jak i góre czy dół.
:arrow: napis w topie odpada.... nie tą czcianką i nie pakuj pod wszystko glowa ;)
:arrow: jak dla mnie to top jest swietny pod flasha
:arrow: napisy pisane od góry do dołu.....niebardzo
:arrow: dla lepszego efektu zdjecia , któreumieszczasz wyciagnij brightnesem albo levelami.

jak jeszce bede cos miał to napisze, generalnie dorzuc troche koloru ale takiego podnoszacego klimatpolecam jw. złoty.
przepraszam za zlepki ale spacje mam w opłakanym stanie ;)

pozdrawiam
Panikkk
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Panikkk »

ma klimat

wielu próbowało modernizować stylistykę darkside'ową i zawsze wychodził z tego plastik, więc mimo troche przykurzonej estetyki Twój projekt mi pasuje.
nitr0

Post autor: nitr0 »

top wyglada dobrze, ma ten kontrast ktorego brakuje reszcie strony. czcionki sa niewyrazne, az oczy bola jak sie probuje dluzej to czytac -- wina lezy zarowno po stronie kroju, jak i koloru. caly uklad sotrny ladnie siedzi, jest spojny.
ODPOWIEDZ