Co sądzicie o tym designie?
http://www.dnawrot.webas.pl/cemetery/
Pozdrawiam
[Design] www.dnawrot.webas.pl/cemetery/
Re: [Design] www.dnawrot.webas.pl/cemetery/
wieesz co w sumie nie jest zle... ale..
zbiłeś straszliwie text, jak bedzie on wyglądał bez antyaliasingu?
wnosze o zrobienie nagłówków, tyt.menu etc. innym krojem czciąki (kolor mógłby byc inny co powiesz na złoty??)
jesli tojest strona az tak mroczna to czemu nio uzycby tu textur marmuru albo kamienia?? a reszte wykonczyc (metolowo) złotymi obramówkami.
looknij na te fonty do nagłówków
klik
glowy jako obramowanie odpadają....
left i right border powinienes jakos ograniczyc, tzn zamknąc tak jak i góre czy dół.
napis w topie odpada.... nie tą czcianką i nie pakuj pod wszystko glowa 
jak dla mnie to top jest swietny pod flasha
napisy pisane od góry do dołu.....niebardzo
dla lepszego efektu zdjecia , któreumieszczasz wyciagnij brightnesem albo levelami.
jak jeszce bede cos miał to napisze, generalnie dorzuc troche koloru ale takiego podnoszacego klimatpolecam jw. złoty.
przepraszam za zlepki ale spacje mam w opłakanym stanie
pozdrawiam
klik
jak jeszce bede cos miał to napisze, generalnie dorzuc troche koloru ale takiego podnoszacego klimatpolecam jw. złoty.
przepraszam za zlepki ale spacje mam w opłakanym stanie
pozdrawiam
ma klimat
wielu próbowało modernizować stylistykę darkside'ową i zawsze wychodził z tego plastik, więc mimo troche przykurzonej estetyki Twój projekt mi pasuje.
wielu próbowało modernizować stylistykę darkside'ową i zawsze wychodził z tego plastik, więc mimo troche przykurzonej estetyki Twój projekt mi pasuje.
top wyglada dobrze, ma ten kontrast ktorego brakuje reszcie strony. czcionki sa niewyrazne, az oczy bola jak sie probuje dluzej to czytac -- wina lezy zarowno po stronie kroju, jak i koloru. caly uklad sotrny ladnie siedzi, jest spojny.