Potrzebny skrypt...Autoinstall

HTML to podstawy w dziedzinie tworzenia stron WWW, Style CSS warto opanować, bowiem za ich pomocą można dostosować odpowiednio wygląd swojej witryny WWW. Zagłębiamy się dalej i udostępniamy w tym forum możliwość zadawania pytań o JavaScript.
ODPOWIEDZ
jagon

Potrzebny skrypt...Autoinstall

Post autor: jagon »

Witam, planuję zrobić autoinstalkę pluginów z poziomu przeglądarki www. Dlatego więc potrzebuję skrypt, działający w ten sposób: na komputerze osoby, która wejdzie na moją stronę, zostanie automatycznie zainstalowany mój plagin zapisany przykładowo w formacie .exe nie chce zeby podczas instalacji wyskakiwalo jakies okienko, tylko najprosciej mowiac: Osoba wchodzi na stronę...po chwili ma juz zainstalowany moj plugin u siebie na kompie. Czy jest taka możliwość? widziałem takie coś w internecie!!!
Hawk
Przelotem
Przelotem

Re: Potrzebny skrypt...Autoinstall

Post autor: Hawk »

jagon pisze:Osoba wchodzi na stronę...po chwili ma juz zainstalowany moj plugin u siebie na kompie.
Takie małe pytanie, po co chcesz komuś instalować "pluginy" bez jego wiedzy? Chyba Ci się fora pomyliły...
jagon

Post autor: jagon »

Nie pomyliły "Forum webmasterów..." gdy beda pokolei wyskakiwac okienka "Czy chcesz zaistalować ten plugin..." taka osoba zrezygnuje z tej strony. Dlatego wiec jest mi potrzebny taki skrypt...
Balas
Moderator
Kontakt:

Post autor: Balas »

A czy na pewno to co chcesz instalować pluginy? Tutaj raczej nie znajdziesz odpowiedzi.
ODPOWIEDZ