[Dreamweaver 8] Początkujący
[Dreamweaver 8] Początkujący
Jestem początkującym w tworzeniu stron WWW. Chciałbym rozpocząć moją przygodę z serwisami WWW, jednakże nie wiem dokładnie od czego powinienem zacząć moją edukację. Znam mniej więcej podstawy HTML'a. Po krótkich poszukiwaniach zdecydowałem się na Dream'a 8 chociażby ze względu na słynną prostotę w tworzeniu WWW. Proszę o pomoc w określeniu mojej ściżki rozwoju
Będę niezwykle wdzięczny za każdą sugestie.
Re: [Dreamweaver 8] Początkujący
Dziękuję hardkorowcy! Jesteście wielce przydatni w swoim wąskim k***a gronie. Oby więcej takich urodzonych !!!ŁEB!!! Masterów jak Wy. WRGDS
Dla niewtajemniczonych (wątpię by tacy się tutaj znaleźli) With regards.
Dla niewtajemniczonych (wątpię by tacy się tutaj znaleźli) With regards.
Cóż za roszczeniowa postawa. Jeśli spodziewasz się rzetelnej i natychmiastowej pomocy, idź na jakiś kurs, na którym za opłatą (!!!) naucza Cię wzystkiego, czego będziesz chciał. Nikt tu nie siedzi i nie czeka tylko na to żeby natychmiast odpwiedzieć na Twoje pytanie.
Ja osobiście nie korzystam z "Dream'a 8" (do tego nie jestem i nigdy nie byłem żadnym łebmasterem
) i jesli znasz podstawy html'a, to nie będzie Ci on za bardzo potrzebny. Wystarczy edtor tekstowy z podświetleniem składni. Poczytaj dodatkowo o CSS (np. kursy na www.w3schools.com). Wymyśl stronę / serwis którą chciałbyś napisać, zacznij pisać i jak będziesz miał jakiś problem - zapytaj. Ale nie oczekuj że dostaniesz odpowiedź natychmiast (możesz wcale jej nie dostać).
Ja osobiście nie korzystam z "Dream'a 8" (do tego nie jestem i nigdy nie byłem żadnym łebmasterem
Słowik78 człowieku puknij się w czaszkę. Większość ludzi którzy tutaj piszą nie siedzi tu cały czas. To nie jest system natychmiastowej pomocy..