webbazar.pl
webbazar.pl
[url=www.republika.pl/marek133/webbazar.html]link[url]
[url=www.republika.pl/marek133/webbazar2.html]link[url]
dwie wersje
pzdr
[url=www.republika.pl/marek133/webbazar2.html]link[url]
dwie wersje
pzdr
-
Mayhen
- Nowy

- Kontakt:
Re: webbazar.pl
dałeś trzy takie same topici,
Druga wersja (z tym paskiem), dla mnie lepsza. Na tym pasku możnaby zamieścić jakieś krótkie info. Małe ikonki.
Ten cień jest trochę za miekki ale to może tylko moje odczucie.
------
6+/10
Druga wersja (z tym paskiem), dla mnie lepsza. Na tym pasku możnaby zamieścić jakieś krótkie info. Małe ikonki.
Ten cień jest trochę za miekki ale to może tylko moje odczucie.
------
6+/10
ja dobrym grafikiem raczej nie jestem ale wydaje mi sie ze (pomijajac ze grafika jest ladna i schludna) pomysl z taka grafa jest tak oklepany, ze niechcialbym zobaczyc kooooolejnej strony tak zrobionej
hehe pierwsza praca (afaik) tego pana tu i od razu takie komentarze. chyba o czyms to swiadczy ?dzieciol4 pisze:ja dobrym grafikiem raczej nie jestem ale wydaje mi sie ze (pomijajac ze grafika jest ladna i schludna) pomysl z taka grafa jest tak oklepany, ze niechcialbym zobaczyc kooooolejnej strony tak zrobionej
ja dodam od siebie tyle tylko ze na innym forum ten projekt (i inne - takie wlasnie same - wg oceniajacych bo wg autora chyba nie) byl oceniany i glosy byly dokladnie takie jak ten powyzej...
No, wszystko ładnie, tylko, że takich obrazków widziałem tysiące. Dużo ich jest też na tym forum. Tylko mam pytanie: ile z tych propozycji wchodzi do internetu jako faktyczna strona? Wydaje mi się, że 1/8...
Fajnie, ale tylko na początku...
pomysl z taka grafa jest tak oklepany, ze niechcialbym zobaczyc kooooolejnej strony tak zrobionej
Nie mogłem tu raczej szalec bo miało byc prosto i czytelnie.
ja dodam od siebie tyle tylko ze na innym forum ten projekt (i inne - takie wlasnie same - wg oceniajacych bo wg autora chyba nie) byl oceniany i glosy byly dokladnie takie jak ten powyzej
Nie jest to pierwszy projekt ktory daje tu do oceny.
Wytłumacz mi w jakim sensie sa podobne. Czy dlatego ze sa nudne i oklepane ? czy dlatego ze kazdy ma podobne elementy i ta sama czcionke ?
Jesli cos ma byc czytelne i proste to nie moge raczej zrobic tego z duzo iloscia grafiki.
Nie mogłem tu raczej szalec bo miało byc prosto i czytelnie.
ja dodam od siebie tyle tylko ze na innym forum ten projekt (i inne - takie wlasnie same - wg oceniajacych bo wg autora chyba nie) byl oceniany i glosy byly dokladnie takie jak ten powyzej
Nie jest to pierwszy projekt ktory daje tu do oceny.
Wytłumacz mi w jakim sensie sa podobne. Czy dlatego ze sa nudne i oklepane ? czy dlatego ze kazdy ma podobne elementy i ta sama czcionke ?
Jesli cos ma byc czytelne i proste to nie moge raczej zrobic tego z duzo iloscia grafiki.
czytelne to jedno, proste to drugie, a z mala iloscia to trzecie. zaleznosci miedzy tymi numerkami sa ale to nie znaczy ze 1=2=3marek2 pisze:Jesli cos ma byc czytelne i proste to nie moge raczej zrobic tego z duzo iloscia grafiki.
a co do tego co mozesz a czego nie - czlowieka ogranicza tylko wyobraznia - a jesli ty nie masz pomyslu na to jak cos zrobic inaczej... coz - moze ta robota nie jest twoim przeznaczeniem (nie mowie tego ze zlosliwosci i nie chce zeby to zabrzmialo nieuprzejmie, ale... ...)
moze po prostu zorb sobie 'ostra' sesje 'ogladania sieci' ? przez kilka dni ogladaj wszelkie portale graficzne (u nas pierwsze z brzegu to mocny, towar, we) - z nich ogladaj poszczegolne prace, z nich udawaj sie na strony wykonawcow, tam ogladaj ich portfolia... patrz, patrz i jeszcze raz patrz... nie mowie zeby kopiowac te pomysly - ale zeby uswiadomic sobie na ile sposobow mozna zrobic strone z 3 linijkami tekstu, 2 linkami i jednym logiem...
pozdrawiam i mimo wszystko powodzenia zycze
Codziennie przegladam webesteem,virtualdesigner.net,mocnyweb i towar i cały czas sie ucze.Mam dopiero 15 lat i uwazam ze jeszcze duzo przedemna
Dzieki,i również pozdrawiampozdrawiam i mimo wszystko powodzenia zycze