Mam problem!!

Języki, których efekty są wykonywane po stronie serwera. PHP, ASP czy CGI w połączeniu z bazami danych SQL dają niezwykłe możliwości budowy i zarządzania stron WWW. Tu zadajemy pytania oraz demonstrujemy kod, z którym mamy problem.
Bambus126
Kontakt:

Mam problem!!

Post autor: Bambus126 »

Witam , jestem tu nowy i chciał bym porady. Mam zrobioną stronkę na edytorze WebSite Pro i niewiem jak ją umieścić w internecie. Podobno trzeba mieć jakiś server za który się płaci czy coś. Czy ktoś z was ma taki server i urzyczył by mi tam troche miejsca? Ogulnie proszę wszystkich o pomoc.
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: Mam problem!!

Post autor: slaveman »

To masz złe informacje stronke trzeba załadowac na serwer ale nie koniecznie napłatny jest wiele darmowych osobiscie polecam ci, drmowy używany przezmnie, bez reklam i dość solidny serwer www.bighost.pl stoi na nim moja strona www.graficy.info jak sam widzisz chodzi dość szybko. I drugi serwer o większej pojemności ale z reklamami google www.cba.pl
Bambus126
Kontakt:

Jest problem :/ bo ja zarejestrowałem się na tym Big Hoście ale oni mi nie odsyłają emaila z potwierdzeniem rejestracji :/!
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: slaveman »

spokojnie jeśli podałeś dobry napewno odeśle poczekaj z 12h
Bambus126
Kontakt:

Tyle że ja już 2 dzień czekam, no ale ok poczekam jeszcze :wink:
egzemplarz
Nowy
Nowy

Post autor: egzemplarz »

Jak Ci tam nie pójdzie, to www.awardspace.com oferuje 200mb darmowego serwera z obsługą PHP plus bazę MySQL.
Bambus126
Kontakt:

No więc jeśli chodzi o AWARDSPACE.com to kliknąłem aby załorzyćdarmowy server i po wszystkich formularzach i instrukcjach pokazało się to : Due to the large volume of signups we ONLY allow one FREE account per user.

1. If you still wish to host your site with us, please choose a PAID hosting plan or just buy a domain with the FREE plan!

2. If you have forgotten your account password, please use our Lost password tool.

3. If you feel that this message is an error, and you do not have an account with us, please contact our support team.

Niewiem co mam teraz robić :/ :/ :/
wi3dzmin
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: wi3dzmin »

piszą, że można mieć tylko jedno konto na użytkownika, jeżeli widzisz ten komunikat, a nie masz już u nich konta www to skontaktuj sie z nimi i powiedz, że jest błąd...

PS. a założyłeś tam sobie poprawnie jakieś nowe konto albo cuś?
ODPOWIEDZ