http://wosu.eu.interia.pl
Proszę o ocenę projektu
Proszę o ocenę projektu
Witam, tak jak w temacie, chciałbym poznać waszą opinię na temat mojego projektu, zaznaczam że zajmuję się tym od ponad dwóch lat, napiszcie co wam się w niej nie podoba i ocenę w skali 1 do 10. Z góry dziekuje i pozdrawiam. (proszę nie zwracać uwagi na ten tek
)
-
Piotr Organista
- Kontakt:
Re: Proszę o ocenę projektu
To chyba nie jest strona ale zwykły jpg żadne odsyłacze nie działają.
Tu nie ma co się podobać ani co nie podobać bo nie ma strony.
Stwórz najpierw strone Nie wiem może użyj szablonów
Dopiero potem daj coś pod ocenę.
[/url]
Tu nie ma co się podobać ani co nie podobać bo nie ma strony.
Stwórz najpierw strone Nie wiem może użyj szablonów
Dopiero potem daj coś pod ocenę.
[/url]
-
jacekbarwacz
- Nowy

Panie Piotrze, przecież napisał, że jest to projekt a nie gotowa strona internetowa więc nie wiem w czym problem.
A co do projektu to nie zajmowałbym się projektowaniem stron internetowych bez odpowiednich predyspozycji. Poćwicz jeszcze jakiś czas, bo inaczej zepsujesz sobie markę.
Pozdrawiam Jacek Barwacz
A co do projektu to nie zajmowałbym się projektowaniem stron internetowych bez odpowiednich predyspozycji. Poćwicz jeszcze jakiś czas, bo inaczej zepsujesz sobie markę.
Pozdrawiam Jacek Barwacz
Poćwicz jeszcze jakiś czas, bo inaczej zepsujesz sobie markę
Panie Jacku, niby co się Panu nie podoba w tym projekcie, patrzyłem na pana portfolio i chyba też nie należy do najlepszych, nic specjalnego tam nie ma, 4 zdjęcia z podpisem, a mimo to Pan się tym zajmuje. Proszę napisać co mam zmienić w nim żeby według Pana było dobrze.
próbuje po raz kolejny otworzyć ten projekt, ale za każdym razem szybkosc serwera mnie pokonuje. 5 minut otwierania i wyswietlil mi sie maly pasek, gr8 :/ może wrzuć to gdzieś indziej
Pamiętaj butmani, że to Twoją stronę oceniamy a nie stronę Pana Jacka. Chyba właśnie po to stworzyłeś ten temat, żebyśmy mogli oceniać Twój projekt.
Co do samego projektu to mam mieszane odczucia. Nie jest zły ale jakoś jego klimat mi nie pasuje do charakteru jaki ma spełniać. Ta latarnia wprowadza dość mroczny klimat w połączeniu z resztą elementów i strona wygląda jak strona zakładu pogrzebowego - no ale piszesz w Swoim projekcie, że masz oryginalne pomysły, może to właśnie jest taki pomysł.
Darowałbym sobie również pisanie na stronie głównej, że w kodzie stosujesz głównie div-y bo do Ciebie będą zgłaszać się ludzie, którzy zwykle nie mają pojęcia co to takiego.
Czym będzie się różnił dział Realizacje od działu portfolio?
Napis pod logo jest nie czytelny. E-mail też masz rozmyty.
Ja bym sprzedał projekt do zakładu pogrzebowego, producenta trumien bądź firmy nagrobkowej.
To jest tylko moje własne odczucie po tym jak zobaczyłem projekt.
Pozdrawiam
Co do samego projektu to mam mieszane odczucia. Nie jest zły ale jakoś jego klimat mi nie pasuje do charakteru jaki ma spełniać. Ta latarnia wprowadza dość mroczny klimat w połączeniu z resztą elementów i strona wygląda jak strona zakładu pogrzebowego - no ale piszesz w Swoim projekcie, że masz oryginalne pomysły, może to właśnie jest taki pomysł.
Darowałbym sobie również pisanie na stronie głównej, że w kodzie stosujesz głównie div-y bo do Ciebie będą zgłaszać się ludzie, którzy zwykle nie mają pojęcia co to takiego.
Czym będzie się różnił dział Realizacje od działu portfolio?
Napis pod logo jest nie czytelny. E-mail też masz rozmyty.
Ja bym sprzedał projekt do zakładu pogrzebowego, producenta trumien bądź firmy nagrobkowej.
To jest tylko moje własne odczucie po tym jak zobaczyłem projekt.
Pozdrawiam
-
jacekbarwacz
- Nowy

Witam,
butmani oczywiście o gustach się nie rozmawia, ale to co nie podoba mi się w Pańskim projekcie to choćby, kolorystyka, typografia, rozmieszczenie menu. Oczywiście wygląd portfolia może i nie jest najistotniejszy, ale ważne jest aby znajdowały się w nim dobre projekty. Przyznam, że moje portfolio nie powala na łopatki, ale współpracuje z firmą którą jak na razie zadowala mnie jeżeli chodzi o ilość projektów.
Teraz mały off..
W mojej obronie przyznam się, że trwają prace nad moim portfoliem
Jest to pierwsza wersja, ponieważ będzie jeszcze kilka zmian.
http://www.digart.pl/zoom/727648/portfolio_ver_10.html
Chwile potrwa za nim wprowadzę go w życie...
Czy Pańskie tło pod menu nie jest identyczne do tła z digart.pl ? Mam nadzieje, że to Pańskie, bo o ile wiem administrator nie wyraził zgody na używanie tego tła, a może to wiązać sie z przykrymi konsekwencjami.
Chce Pan być webdesignerem a nie potrafi Pan stworzyć czegoś sam tylko zwalać od innych. Tak więc nie ma tu co oceniać...
Pozdrawiam Jacek Barwacz
butmani oczywiście o gustach się nie rozmawia, ale to co nie podoba mi się w Pańskim projekcie to choćby, kolorystyka, typografia, rozmieszczenie menu. Oczywiście wygląd portfolia może i nie jest najistotniejszy, ale ważne jest aby znajdowały się w nim dobre projekty. Przyznam, że moje portfolio nie powala na łopatki, ale współpracuje z firmą którą jak na razie zadowala mnie jeżeli chodzi o ilość projektów.
Teraz mały off..
W mojej obronie przyznam się, że trwają prace nad moim portfoliem
Jest to pierwsza wersja, ponieważ będzie jeszcze kilka zmian.
http://www.digart.pl/zoom/727648/portfolio_ver_10.html
Chwile potrwa za nim wprowadzę go w życie...
Czy Pańskie tło pod menu nie jest identyczne do tła z digart.pl ? Mam nadzieje, że to Pańskie, bo o ile wiem administrator nie wyraził zgody na używanie tego tła, a może to wiązać sie z przykrymi konsekwencjami.
Chce Pan być webdesignerem a nie potrafi Pan stworzyć czegoś sam tylko zwalać od innych. Tak więc nie ma tu co oceniać...
Pozdrawiam Jacek Barwacz
Różowy element w tle jest "wredny". Reszta grafiki jest w porządku. Szkoda tylko, że jest to obraz. Nie da się ocenić użytkowania tego projektu.