Flash, pytanie....

Technologia Flash, czyli animacja na potrzeby stron WWW to świat daleko odbiegły od zwykłego programowania i kodu. Zapytaj o pomoc i podziel się z nami Twoimi problemami z zakresu Flasha.
pingweb
Nowy
Nowy

Flash, pytanie....

Post autor: pingweb »

Witam

Mam dość irytujace pytanie, moze i cos wczesniej bylo na ten temat ale nie moge znalesc :(. Otoz chodzi o to ze mam zapiar zrobic stronke we flashu (calosc) teraz tylko mam jeden zasadniczy problem... a mianowicie jak zrobic podstrony a raczej przejscia ze np. jak klikne w opcji menu to za dole w jakis fajny sposob przejdzie do innej podstrony. Jak wygladala by funkcja, jak to zbudowac ze jak klikne w jedn opcje to zniknie ta wczesniejsza i pojawi sie kolejna podstrona ? i jak bym jeszcze mogl prosic o jakiegos linka do tego jak sie robi wyskakujaze po kliknieciu okienka z suwakiem ;) bede dozgonnie wdzeczny za pomoc :) a to dosc zaawansowany efekt o krory mi chodzi : http://www.templatemonster.com/flash-te ... 14716.html .

z gory dziekuje i pozdrawiam
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Re: Flash, pytanie....

Post autor: Marek_bf »

Masz rację, jest to irytujące pytanie. Odpowiedz na nie już padała. Irytujące jest również niechętne używanie opcji szukaj. Będę dozgonnie wdzięczny, jeżeli zacznij opcji tej używać.
Irytujący jest również temat, wszyscy wiedza, że pisany tutaj wątek dotyczy Flasha i jakiegoś problemu. Zajrzyj do regulaminu działu.
Zamykam.
Zablokowany