[ocena] katalog.mocny.com

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Patras
Kontakt:

[ocena] katalog.mocny.com

Post autor: Patras »

Powstał nowy katalog stron internetowych o adresie:
http://katalog.mocny.com
Proszę o wszelkie propozycje i uwagi na jego temat.
Jeżeli posiadasz swoją stronę to dodaj ją do katalogu. Pamiętaj przez to powstanie jeszcze jedno miejsce w internecie z którego ktoś będzie mógł trafić na Twoją stronę. Jeżeli Twoi znajomi także posiadają jakieś strony to powiedz aby także je dodali.
Pozdrawiam
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Re: [ocena] katalog.mocny.com

Post autor: Dawid Kulbaka »

W sumie strona jak strona, a moze inaczej, katalog jak katalog. Zmieniłbym nico format wyświetlania: podpisy dał bym mniesze. Zrobi sie to bardziej czytelne i wyodrębni główne działy...

Biznes i Ekonomia
Targi w Polsce, Targi Zagraniczne, Szkoły Biznesu,

Link dodaj strone powinien być zdecydowanie na głównej stronie.
And|Rew
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: And|Rew »

Od strony graficznej - kiepskie. Cała strona mało przejrzysta, nazwy podkategoti powinny być mnijeszą czcionką pisane.
Link dodaj strone powinien być zdecydowanie na głównej stronie.
Dokładnie ;). Cieżka nawigacja - trudno porusazć się po katalogu...
OD strony graficznej wymaga poprawek - ale pozatym jest OKej ;)
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Post autor: Bartosz Olszewski »

Grafiki teoretycznie nie ma :)
katalog jak katalog
Z tym mogę się w zupełności zgodzić. Nic nowego nie wniosłeś do Internetu poprzez takie coś.
Syquest
Nowy
Nowy

Post autor: Syquest »

jak dla mnie za duże czcionki jako nazwa strony. A reszta taka standardowa. Nawet nie wiem jak to ocenić :roll:
Patras
Kontakt:

Post autor: Patras »

Co do linku dodawania stron na stronie głównej to narazie nie jest to możliwe z technicznego punktu widzenia (formularz jest skonstruowany tak że sam wykrywa kategorie w jakiej się znajdujemy i dokładnie do niej zgłasza stronę - nie wybieramy kategori sami) ale to się zmieni, właśnie pracuje nad takim formularzem.
Nic nowego nie wniosłeś do Internetu poprzez takie coś.
A co takiego miałem wnieść do internetu przez katalog bo nie rozumiem za bardzo. Podajcie jakieś sugestie bardzo chętnie się do nich dostosuje po to wkońcu tutaj zamieściłem te ogłoszenie aby doczekać się jakichś propozycji.
podpisy dał bym mniesze
Wezme to pod uwage, narazie sprawdzam różne możliwości i wybiore najbardziej optymalną.
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dawid Kulbaka »

Patras pisze:Podajcie jakieś sugestie...
W tym tkwi sęk, że wprowadzić coś co jest, jest proste, a zrobić coś czego nie ma i zrobić to lepiej od konkurencji to jest sztuka. Co do katalogu ocena,że jest od ot katalogiem nie znaczy wcale, że jest on słaby, czy cos. Ale nie ukrywam, że może...

- moze ocena uzytkowników i potem wg danych tworzenie rankingu - czyli wyświetlanie stron,

- wystarczy zasiąść przed kartką i pomyślec, ze jak szukam strony to jak mi szukać najwygodniej? jakis interfejs, pomoc, troszkę kreatywności :wink:
ODPOWIEDZ