www.nieruchomosci-trojmiasto.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
dom-serwis
Kontakt:

Post autor: dom-serwis »

Witam
Proszę o ocenę mojej strony.

Co o tym sądzicie?
Chętnie zapoznam się z Waszą opinią . Będę wdzięczny za każdą uwagę.
Szczególnie zależy mi na opiniach
- czy serwis jest czytelny ?
- czy czegoś brakuje ?
- czy coś Waszym zdaniem jest niepotrzebne.
- czy szukając nieruchomości ( mieszkania, domu, działki) w Trójmieście skorzystalibyście z naszej oferty
Pozdrawiam
Maciej
7mm
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: www.nieruchomosci-trojmiasto.pl

Post autor: 7mm »

Witam

Jak dla mnie to(kolejność przypadkowa):

1. Należałoby poprawić style css dla kalkulatora bo dziwnie te pola wyglądają gdzie wpisujemy dane.
2. Dziwne wyrównanie tekstu przy formularzu kontaktowym.
3. Poprawić czytelność teksu. W wielu przypadkach jest za dużo pustych miejsc, czasem nawet dwie linijki np.

Kod: Zaznacz cały

Telefony:

058 664 2
Chociaż i tak gorzej wygląda dział o firmie tam jest mnóstwo pustych miejsc. No i margines z prawej strony jest za mały. Wygląda to jakby stronę zaprojektował grafik a teksty zamieszczała już zupełnie inna osoba.

4. Coś takiego

Teren uzbrojony ???
lepiej zastąpić czymś takim

Terez uzbrojony: brak danych]
te znaki zapytani dziwnie wyglądają.

5. Porcjowanie wyników też nie wygląda rewelacyjnie lepiej zrobić np dziesięć wyników w sposób << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14>>

Strona nie jest zła ale leży typografia, zmienić fonta na takiego, którego lepiej się będzie czytać. Poprawić prezentację treści, Dodać kilka marginesów itd itd i będzie super.

Pozdrawiam
kulmen
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: www.nieruchomosci-trojmiasto.pl

Post autor: kulmen »

Mi się podoba. Czysto, czytelnie, przyjemnie dla oka. Z drobnych niuansów, które mnie trochę rażą to niepotrzebne linie pomięddzy tekstem, a nagłówkiem kolejnego bloku oraz baza ofert, która najeżdża zbyt wysoko na nagłówek.
ODPOWIEDZ