o--o.pl pisze: Z drugiej jednak strony jest jest to dział ofert a nie "oceń stronę".
Widzisz, stało się Tag gdyż wygląd, działanie, funkcjonalność i technika wykonania Twojej strony nie idą w parze z tekstem który napisałeś:
o--o.pl pisze: profesjonalne strony www.
o--o.pl pisze: Co się tyczy mojej profesjonaliści, może rzeczywiście super geniuszem nie jestem, ale miałem okazję przeglądać (i oceniać) sporo prac profesjonalnych zespołów i całkiem sporych firm i jestem przekonany ze jestem lepszy od przynajmniej połowy z nich. .
Jeżeli nie przemawia przez Ciebie megalomania to musisz to udowodnić, bo ja w to nie wierzę, sądząc po Twojej stronie WWW to ciężko jest zrobić coś gorszego, strona nie dość, że nie zachwyca wyglądam to nie wyświetla się we wszystkich przeglądarkach. Więc jeśli napisałeś, że jesteś lepszy od połowy firm webmasterskich to albo brak Ci po prostu trzeźwego spojrzenia na świat albo oceniałeś prace „profesjonalistów” Twojego pokroju.
Niedużo szukając, w tym dziale, kilka dni temu
http://forum.webinside.pl/viewtopic.php?t=12222
Widzisz różnicę pomiędzy Waszymi pracami? Czy Twoje jest lepsza?
Nikt nie skomentował tamtego ogłoszenia. Domyśl się dlaczego.
o--o.pl pisze: Nie ma jednak wątpliwości że powinny być jakieś odrębne zasady panujące w tym konkretnym dziale, tak jak to jest na innych tego typu forach.
Widzisz, akceptując regulamin podczas rejestracji na tym forum zaakceptowałeś zasady na nim panujące. A jedną z tych zasad jest możliwość komentowania ofert. A to, że na innych forach jest inaczej nie znaczy, iż ma tym Forum ma być tak jak na tamtych, bo zarejestrował się
o--o.pl i nieprzychylnie skomentowali mu ofertę.
o--o.pl pisze: Oszczędzili byśmy sobie niepotrzebnych zgrzytów.
Dzięki możliwości komentarzy, oszczędzamy zgrzytów mniej świadomym, bardziej naiwnym użytkownikom Internetu, którzy mogliby się stać ofiarami „profesjonalistów.
Więc, wybacz komentarze, ale Twoja oferta to oferta niewiarygodna z mojego i nie tylko punktu widzenia.