Prosiłbym o konstruktywną krytykę grafiki, kodu i merytoryki strony Reklama w Internecie.
Gdyby w jakiejś przeglądarce coś się rozjeżdżało, proszę o screen.
Reklama w Internecie
Re: Reklama w Internecie
trochę bez sensu, że prosisz o screen bo sam powinieneś to przetestować 
jeśli chodzi o ten typ stron, to trafiłeś we mnie 84%, podoba mi się, niczego bym nie zmieniał. owszem można to bajerowac itd tylko po co?
pozdrawiam
jeśli chodzi o ten typ stron, to trafiłeś we mnie 84%, podoba mi się, niczego bym nie zmieniał. owszem można to bajerowac itd tylko po co?
pozdrawiam
Kolorystyka trochę zbyt monotonna. Text wyjustowany mógłby wyglądać lepiej, ale nie wiem jak w tym przypadku. Bo zwykle wygląda lepiej ale na małych przestrzeniach potrafi wyglądać gorzej. Poza tym mankamentami, które nazwałbym zaczej niuansami niż czymś poważnym strona wygląda bardzo dobrze.
Yay - testowalem w IE6, Ff2 i Operze9 - a poprosic nie zawadzi.
Kulmen - kolory fakt tez mnie to boli, ale narazie nie mialem czasu na szukanie grafika, a szarpane akapity lepiej sie czyta, choc moze gorzej wygladaja.
Kulmen - kolory fakt tez mnie to boli, ale narazie nie mialem czasu na szukanie grafika, a szarpane akapity lepiej sie czyta, choc moze gorzej wygladaja.
-
jacekbarwacz
- Nowy

Wszystko okej, prosto i ma być prosto w tego typu stronach, ale pasuje jakiś kolor który będzie się przełamywał. Może np. te ikony zrób pomarańczowe.