Siema
Prosiłbym o ocenę strony:
http://www.24h.boo.pl
Było by mi miło, gdybyście powiedzieli co zmienić, poprawić itp.
Pozdrawiam!
[strona] do oceny
-
Piotrroger
- Kontakt:
-
jacekbarwacz
- Nowy

Re: [strona] do oceny
co tu oceniać ? Wszystko zmień, tragedia i żadnych szans przebicia
-
Piotrroger
- Kontakt:
Tak najlepiej iść na łatwiznę i powiedzieć: wszystko jest do d***.
Jeżeli możesz: proszę o jakiś dokładniejszy opis co Ci sie nie podoba, albo nic nie pisz. Bo takie posty są po prostu beznadziejne.
Jeżeli możesz: proszę o jakiś dokładniejszy opis co Ci sie nie podoba, albo nic nie pisz. Bo takie posty są po prostu beznadziejne.
To może zrozumiesz to poco mamy oceniać nie twój szablon i poco pytasz się co zmienić skoro i tak nic nie da rady zmienić w tym szablonie ponieważ jest tak beznadziejnie zbudowany
Spoko Twój pierwszy temat na forum a już pouczasz jak się kto ma zachowywać. Kocham takich ludzi jak dają stronę do oceny i jak się komuś nie spodoba to się obrażają i rzucają teksty typu: "jak jesteś taki mądry to pokaż co ty potrafisz zrobić"Piotrroger pisze:Tak najlepiej iść na łatwiznę i powiedzieć: wszystko jest do d***.
Pomijając już to, że to nie jest Twój szablon. Strona wygląda szaro i ponuro. Fatalnie dobrano kolory - lepiej znaleźć coś lepszego.
-
Piotrroger
- Kontakt:
@konieczny - nikogo nie pouczam, tylko chcę żeby opisano to. Tak jak to Ty zrobiłeś - wielkie Ci za to dzięki, bo powiedziałeś co Ci sie nie podoba i mogę to zmienić:) Jeżeli ktoś ma napisać - strona do niczego, to niech chociaż napisze - dlaczego! Od szkoły podstawowej uczymy się, że należy każdą odpowiedź uzasadnić.
Stanowczo za ciemno. Zbyt dużo czerni połączonej z... prawie czernią. Wygląd nie jest tragiczny ale do dobrego to mu daleko. Generalnie stron ze sporą ilością treści nie robi się w stylu - czarne tło - biały tekst. Bardzo szybko się męczą oczy od czytania czegoś takiego.