To moja pierwsza stronka dlatego prosze o wyrozumiałość i konstruktywną krytykę, ocencie ją powiedzcie co jest ok a co trzeba zmienić(zmiana całości odpada;) ) wiem, że nie jest to mistrzostwo świata ale dopiero się uczę:) i nie chciałbym już na smaym początku robić błędów, dlatego proszę o Wasze wskazówki www.wolfenkillaz.prv.pl
pozdrawiam
Proszę o weryfikację i ocenę
Re: Proszę o weryfikację i ocenę
witam ja ciebie
niestety nie moge powiedzieć, że strona jest ok. Nie uzywaj czcionki TIMES NEW ROMAN [ja nie uzywam na znak protestu przeciwko pewnemu ministrowi
] a tak na serio polecam: arial;verdana;tahoma;trebuchet. Ponadto odsyłam do stron dobrych kapeli metalowych popatrz jak to tam "mrok" jest rozwiązany. Fajnie, że się uczysz... ucz sie od najlepszych, przeszukaj internet, nie bierz przykłądu z popelinowych stron
pozdrawiam
kuba
niestety nie moge powiedzieć, że strona jest ok. Nie uzywaj czcionki TIMES NEW ROMAN [ja nie uzywam na znak protestu przeciwko pewnemu ministrowi
pozdrawiam
kuba
ok dzieki Ci bardzo teraz bede miec troche wiecej czasu to poprawie to i dam znac:)
Przede wszystkim musisz napisac na stronie o czym ona jest, badz wstawic jakies logo gry. Po wejsciu na strone odwiedzajacy odrazu powinien wiedziec gdzie jest. A ja tego nie odczulem.
Hmm jesli chodzi o czcionke proponowalbym Verdene lub Tahome. Sa bardziej lagodne i przyjemniej wpadaja w oko. Times New Roman jest swietna czcionka do druku, podobnie jak Arial.
Jak na pierwsza strone to naprawde bardzo dobrze.
Moja pierwsza strona byla.. (bez komentarza).
Pozdrawiam.
Hmm jesli chodzi o czcionke proponowalbym Verdene lub Tahome. Sa bardziej lagodne i przyjemniej wpadaja w oko. Times New Roman jest swietna czcionka do druku, podobnie jak Arial.
Jak na pierwsza strone to naprawde bardzo dobrze.
Moja pierwsza strona byla.. (bez komentarza).
Pozdrawiam.